Mišel Fajfer: De Niro me je spasao da ne padnem u depresiju

Uživela se u ulogu

Mišel Fajfer: De Niro me je spasao da ne padnem u depresiju

Pop kultura -
Osećala sam se jako loše i usamljeno. Moj dragi Robert je bio tu da me nasmeje i poboljša moje raspoloženje. Nije imao lak zadatak, ali mnogo mi je pomogao, rekla je Mišel.

Slavna glumica Mišel Fajfer priznala je kako se u najnovijem filmu koji je snimala sa Robertom de Nirom, previše unela u ulogu, te da joj je glumac mnogo pomogao jer nije dozvolio da padne u depresiju.

Mišel Fajfer, koja se vratila u glumačke vode, nakon dugog perioda u kojem se posvetila porodici, otkrila je kako se na snimanju filma "Porodica" borila sa lošim raspoloženjem i depresijom.

"Osećala sam se jako loše i usamljeno. Moj dragi Robert je bio tu da me nasmeje i poboljša moje raspoloženje. Nije imao lak zadatak, ali mnogo mi je pomogao", rekla je Mišel.

Prema njenim rečima, previše se saživela sa ulogom zaštićenog svedoka, pa je zbog toga bila na ivici ozbiljne depresije.

"De Niro me je spasio da ne potonem do kraja", otkrila je glumica.

Snimanje ovog filma bilo je retka prilika da vidimo ovo dvoje slavnih glumaca zajedno na ekranu, pa nisu krili obostrano oduševljenje i poštovanje. De Niro je čak izjavio kako žali što se on i Mišel nisu ranije našli. Ipak, veruje da će biti prilike da opet glume zajedno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track