SEKSI PRIPREME: Rijaliti zvezda Ejmi za maraton se prema u bikiniju!
Foto: Facebook

Trči u humanitarne svrhe

SEKSI PRIPREME: Rijaliti zvezda Ejmi za maraton se prema u bikiniju!

Pop kultura -
Pre toga sam jela slatkiše i nisam previše vežbala. Nakon što smo raskinuli, otišla sam pravo u teretanu kako bi skrenula misli sa njega, otkrika je

Ejmi Vilerton, seksi rijaliti zvezda iz emisije "Ja sam slavna", učestvovaće na maratonu od 42 kilometra ove subote, a za te potrebe je odlučila da se sprema na neobičan način.

"Dolazim iz familije u kojoj su svi sportisti. Moj otac redovno učestvuje u "Čelični čovek" takmičenjima, dok moja mama takođe trči u maratonima", kazala je Ejmi.

Ona je priznala i da nije uopšte razmišljala o zdravom životu dok nije raskinula sa svojim dečkom. "Pre toga sam jela slatkiše i nisam previše vežbala. Nakon što smo raskinuli, otišla sam pravo u teretanu kako bi skrenula misli sa njega, i tu se sve promenilo", dodaje ona.

Kada su joj ponudili da trči maraton za jednu dobrotvornu organizaciju, Ejmi je odmah pristala, te je pozvala i svog oca za savet.

"Zvala sam ga i pitala koliko brzo je on trčao svoj poslednji maraton, jer želim da budem brža. Budući da njegovo vreme iznosi dva sata i 35 minuta, biće teško", zaključila je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track