MADONINA ISPOVEST POTRESLA SVET: Silovali su me dok su mi držali nož pod grlom
Foto: Printksin/Youtube

Teška sudbina

MADONINA ISPOVEST POTRESLA SVET: Silovali su me dok su mi držali nož pod grlom

Pop kultura -

Pop kraljica Madona obeležila je ovogodišnju dodelu nagrada za ženu godine svojim emotivnim govorom koji je dirnuo mnoge.

Madona se popela na pozornicu i otvoreno progovorila o užasima koje je doživela tokom svoje duge karijere.

"Kad sam se doselila u Nujork bila sam tinejdžerka. Prve godine su mi pretili pištoljem, silovali me na krovu zgrade dok su mi držali nož za vratom, a u stan su mi provalili toliko puta da sam jednostavno prestala da ga zaključavam", otkrila je pevačica.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"U godinama koje su usledile ostala sam bez svih prijatelja koje sam imala. Ubili su ih AIDS, droga ili meci. Osećala sam se paralizovano. Trebalo mi je dosta vremena da se saberem i krenem dalje sa svojim kreativnim životom", nastavila je svoju tužnu ispovest.

"Uče nas da smemo da budemo lepe, slatke i seksi, ali ne smemo biti previše pametne. Ne bi trebalo da imamo ni lično mišljenje. Nemojte deliti svoje seksualne fantazije sa svetom i budite onakve kakve muškarci žele da budete. I na kraju, nemojte stariti jer starost je greh. Bit ćete kritikovani, bićete ocrnjeni, a vaša muzikaa zasigurno više neće biti na radiju", poručila je Madona, osvrćući se na često prisutan seksizam koji je zavladao muzičkom industrijom i svojim govorom šokirala okupljene. Na kraju je nagrađena velikim aplauzom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track