ŠOKIRAO PRIČOM DA JE REINKARNACIJA NIKOLE TESLE: Procurila JEZIVA svađa Nikolasa Kejdža sa 20 godina mlađom verenicim, URLAO na Eriku, a onda je tek nastao HAOS (VIDEO)
Foto: Pritnsceen

POgubio konce

ŠOKIRAO PRIČOM DA JE REINKARNACIJA NIKOLE TESLE: Procurila JEZIVA svađa Nikolasa Kejdža sa 20 godina mlađom verenicim, URLAO na Eriku, a onda je tek nastao HAOS (VIDEO)

Pop kultura -

Nikolas Kejdž (55) predao papire za venčanje sa Erikom Koike (35). Par koji je u vezi manje od godinu dana pojavio se u opštini u Las Vegasu kako bi dobio dozvolu za venčanje.

I tada je nastao pravi haos. Na snimku koju je nastao na licu mesta Kejdž viče i govori da ne želi da se oženi Erikom jer će mu "uzeti sav novac", kao i da je njen bivši partner "diler". Erika mu uzvraća rečima da ga "nikada nije ni terala na brak".

Da stvari budu još gore, "Just jared" piše da je par već sklopio brak, 23. marta, a da Kejdž već sada traži poništenje braka, odnosno razvod ukoliko poništenje ne bude bilo moguće.

foto: Profimedia

Kejdž je pre veze sa Erikom od 2004. do 2016. bio oženjen Alis Kim (35), od 2002. do 2004. bio je u braku sa ćerkom kralja Elvisa Prislija, Lisom Meri Prisli, a od 1995. do 2001. trajao je njegov brak sa Patrišom Arket.

Oskarovac je pre devet godina šokirao izjavom da je reinkarnacija Nikole Tesle kojim je, inače, opsednut.

"Slučajno sam saznao da sam rođen na dan kada je umro Nikola Tesla. To saznanje mi nije dalo mira, pa sam počeo da istražujem moju vezu sa slavnim naučnikom. Odlučio sam da prespavam u njegovoj sobi u hotelu „Njujorker” kako bih pokušao da, figurativno rečeno, prizovem njegov duh i vidim šta će mi se prikazati. U sobi je dugo vladala tišina, a onda je u jednom trenutku golub snažno udario o prozor. Bio sam zaprepašćen, jer sam čitao da je Tesla mnogo voleo golubove koji su mu bili prijatelji. Celog života se brinuo o ovim pticama. Golubovi i nauka bili su mu veoma važni", ispričao je nećak slavnog režisera Forda Kopole.

Kejdž koji je za ulogu u filmu "Napuštajući Las Vegas" nagrađen Oskarom, neobičan je i na filmu, ali na pozitivan način koji je pretvorio u zvezdu i cenjenog glumca.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track