EVO KAKO JE ČUVENA ADEL DOTERALA LINIJU: Skinula 30 kilograma pomoću sokova, kelja i čokolade!
Foto: Profimedia

Otkrivamo

EVO KAKO JE ČUVENA ADEL DOTERALA LINIJU: Skinula 30 kilograma pomoću sokova, kelja i čokolade!

Pop kultura -

Pevačica drži popularnu dijetu „Sirtfood“, koja podrazumeva niskokaloričnu hranu, ali i povremeno uživanje u poslasticama i vinu

Adel je posle razvoda lepša nego ikada, a tome je najviše doprinela njena nova linija, koja oduševljava milione njenih fanova.

Naime, pevačica se bacila na poseban režim ishrane, ali i intenzivno vežbanje, koje joj je pomoglo da otopi 30 kilograma viška. Zbog dijete koju joj je odredio nutricionista Adel se rešila problematičnih kilograma koje vuče godinama, a iako je poznato da ne podnosi dijete i vežbanje, razlog je što želi da da dobar primer svom sinu Anđelu, piše izvor Ju-Es vikli.

Dobar primer

- Ona zaista želi da bude zdrava i da pruži dobar primer svom sinu. Adel je više fokusirana na zdravstvenu dobrobit od gubitka kilograma. Angažovala je ličnog trenera i sada trenira tri puta nedeljno po sat vremena - ispričao je izvor ovog časopisa.

foto: Profimedia

Međutim, britanski list San piše da ona pohađa i pilates, na kome joj društvo pravi Ajda, supruga Robija Vilijamsa. Pilates je odavno popularan među slavnima, a fanovi ovog sporta su i Gvinet Paltrou, Kortni Kardašijan, Naomi Kembel i Megan Markl.

Zaljubila se

Izvor blizak Adel otkrio je za San da Adel uživa u svojim novim aktivnostima.

- Obožava svoj novi režim vežbanja i to joj zaista uspeva. Bonus je što je smršala - ističe izvor.

Ipak, najveće zasluge za pevačicino mršavljenje pripadaju dijeti „Sirtfood“, koja je trenutno hit u svetu. Ona uključuje zdravu, niskokaloričnu hranu i mnogo proteinskih, ali i voćnih i zelenih sokova koji omogućavaju korisnicima dijete da se prepuste i crnoj čokoladi i crnom vinu. Međutim, još jedan razlog zbog koga je Adelinoj doterala svoju figuru jeste navodno i to što se zaljubila u repera Skepa.

ŠTA JEDE ADEL

Piće

- zeleni čaj, nezaslađena crna kafa, crveno vino...

Voće i povrće

- citrusi, jabuka, borovnica, celer, kelj, crveni luk, rukola, crvena cikorija...

Začini

- peršun, kurkuma

Druge namirnice

- crna čokolada s minimalno 75 odsto kakaoa, orasi, maslinovo

ulje, heljda, losos...

Kurir/Nevena Mijušković/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track