PATIM ZA ZEMLJOM KOJU NE POZNAJEM! Srpkinja koja se proslavila u Sluškinjinoj priči otvorila DUŠU!
Foto: Profimedia

NIJE JOJ BILO LAKO

PATIM ZA ZEMLJOM KOJU NE POZNAJEM! Srpkinja koja se proslavila u Sluškinjinoj priči otvorila DUŠU!

Pop kultura -

Nina Kiri, koja je ogromnu popularnost stekla u "Sluškinjinoj priči", rođena je u Beogradu 1992. godine. Kao mala preselila se u Kanadu i završila srednju školu u Vankuveru, ali je svake godine tokom leta dolazila u rodni kraj.

Trenutno, Nina boravi u prestonici zbog poslovnih obaveza u okviru FEST-a, a evo kako je dobila ulogu u "priči" te kako leči nostalgiju za Srbijom.

"Ide se na audiciju, odradiš ono što možeš i onda te ili zovu ili ne. Mene su zvali i potrefilo se da je to postala veća serija nego što sam mislila da će biti. Čula sam da je serija veoma popularna u Srbiji", ispričala je ona.

"Meni je ovaj film ("Easy land") rešenje na neki način, zato što je spojio posao i moju zemlju. Sad smo ovde, i to je mnogo lepo iskustvo i dosta mi znači što se tiče te nostalgije koja će uvek da postoji."

Nina Kiri u filmu tumači lik ćerke Nine u novom ostvarenju, tinejdžerke koja odrasta u tom kratkom periodu.

"Ja sam odrasla u Kanadi ali sam rođena u Beogradu, svake godine smo ovde dolazili tokom leta i moje iskustvo je bilo negde između. To 'između' je mnogo komplikovano jer postoji nostalgija za zemljom koju ne poznaješ. To mi je bilo jako poznato i dopalo mi se kod filma, zato što je stvarno pokazao kako odrastaš u jednom mestu ali kod kuće si totalno drugačiji nego u školi. Razumem taj osećaj. Što se tiče relacije između njih, nisam tako nešto doživela sama, tako da smo o tome pričali puno."

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track