Ko sam tebi i šta sam sebi u petak u 22 sata

JOVANA JOKSIMOVIĆ ZA TV K1 Prvi put voditeljka iskreno sve o braku sa Željkom a onda otkrila tajnu o Aleksandru Tijaniću

Pop kultura -

"Ko sam tebi i šta sam sebi“ je emisija, koja se emituje u 22 sata na TV K1, u kojoj poznati i uspešni ljudi zajedno sa marketinškim stručnjakom i voditeljem emisije Ivanom Stankovićem prolaze kroz najzanimljivije delove njihovih života i karijera.

Za razliku od ostalih intervju emisija, osnov za razgovor u ovoj su pitanja i mišljenja koja je publika dala o gostu, upitnik koji se koristi za istraživanje brendova. Gost se tretira kao bilo koji lični brend, a voditelj zajedno sa gostom ili gošćom pokušava da odgovori na pitanje: Šta je moj gost ili gošća za vas, a ko je zaista?

foto: Printscreen

U drugoj epizodi "Ko sam tebi i šta sam sebi“, koja se emituje u petak u 22 sata, gošća Ivana Stankovića je novinarka i voditeljka Jovana Joksimović, koja će nam u razgovoru otkriti šta ju je vodilo kroz karijeru, šta smatra svojim najvećim uspehom, koliko joj je Aleksandar Tijanić pomogao ili odmogao u karijeri, šta je njoj, a šta Željku Joksimoviću doneo njihov brak.

Zajedno sa voditeljem daće delu publike koji ima takvo mišljenje odovor na pitanje da li je zaista arogantna i hladna osoba i zašto greše oni koji tako misle. Otkriće i detalje iz njenog života koje do sada nikad nismo čuli i šta bi danas sa ovom pameću i iskustvom rekla sebi kao tinejdžerki.

Samo na TV K1 u petak u 22 sata.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track