ISTRAGA O SILOVANJU SRPSKE GLUMICE? Danijela tajno snimila razgovor s nasilnikom! Evo šta TUŽILAŠTVO sada ispituje
Foto: Printscreen/Instagram

TUŽILAŠTVO PREUZIMA SLUČAJ

ISTRAGA O SILOVANJU SRPSKE GLUMICE? Danijela tajno snimila razgovor s nasilnikom! Evo šta TUŽILAŠTVO sada ispituje

Pop kultura -

Nadležno tužilaštvo formiraće predmet i pokrenuti istragu o silovanju glumice Danijele Štajnfeld (36), prenose mediji.

Glumica je otkrila da je silovana i da iza toga stoji "moćnik iz filmske industrije" u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me", koji je premijerno prikazan nedavno na festivalu u Sarajevu. Navela je da se sve dogodilo pre četiri i po godine, nakon čega je napustila Srbiju i odselila se u Ameriku. Identitet silovatelja nije otkrila.

Prema saznanjima, a nešto slično se može naslutiti i iz delova filma, Danijela je tajno snimila razgovor sa moćnikom koji ju je silovao i to bi mogao da bude krunski dokaz ako dođe do suđenja.

Danijela Štajnfeld, kao talentovana glumica, imala je uloge u nekoliko značajnih filmskih i serijskih projekata (pogledajte okvir), među kojima su najznačajniji film "Ivkova slava" i serija "Vratiće se rode".

Mada mediji nisu zvanično dobili odgovore od tužilaštva, nezvanično se saznaje da je tvrdnja glumice i sve što se pojavilo u medijima i njenom filmu sasvim dovoljno da tužilaštvo postupi i po službenoj dužnosti zatraži prikupljanje potrebnih informacija.

- Policija po nalogu tužilaštva mora da sprovede istragu. Pre svega, naravno, mora obaviti razgovor sa glumicom koja tvrdi da je bila žrtva silovanja. Tražiće se dalje dokazi poput onih da li se javila lekaru za pomoć, kome se poverila, i tako dalje - navodi izvor.

foto: Printsreen

kurir.rs/s.telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track