ĆERKA MILICA BIJE TEŠKU BITKU, MNOGO TEŽU OD OVE MOJE! Tika Arsić otkrio potresne detalje o UNUCI Noi, pa spomenuo suprugu Jelenu
Foto: Vladimir Šporčić

iskena ispovest

ĆERKA MILICA BIJE TEŠKU BITKU, MNOGO TEŽU OD OVE MOJE! Tika Arsić otkrio potresne detalje o UNUCI Noi, pa spomenuo suprugu Jelenu

Pop kultura -

Trenutno zdravstveno stanje glumca Tihomira Tike Arsića, koji vodi bitku sa opakom bolešću, potreslo je mnoge, a 63-godišnji glumac tvrdi da je njegovoj ćerki mnogo gore.

- Maltretiram decu da zajedno gledamo filmove, vidim da nekad zaspe umorni nakon toga. Imam i potrebu da pričam sa njima. Supruzi Jeleni nije lako. Inače sa mnom nije lako, a kamoli sad. Mi se svađamo kao da sam zdrav. Kada bi nas neko čuo kako se raspravljamo, pomislio bi da ću da živim 101 godinu - izjavio je Tihomir.

foto: Nemanja Nikolić

- Normalno je da se ljudi posvađaju, a ja želim da živim normalno koliko je to moguće. Najstarija ćerka Milica je dizajnerka i bavi se marketingom. Podiže prevremeno rođenu ćerku Nou. Ona bije tešku bitku, mnogo težu od ove moje, ali je kroz priče na svom Instagramu uteha mnogim majkama, čak i onima koji imaju zdravu decu.

- Lenka je diplomirala istoriju umetnosti i takođe se bavi marketingom. Vera je završila srednju školu i ovu godinu je posvetila učenju stranih jezika, a Arsenije je srednjoškolac. Njih dvoje su uz Jelenu i mene odrasli u pozorištu, odnegovani su na klasičnoj literaturi, pozorištu i filmu. Oboje su završili muzičke škole i sviraju klavir. Ima ko da ih uputi u to šta je dobro i njih niko od pozorišta, filma i umetnosti neće odvojiti. Šta će odabrati u budućnosti, tek ćemo saznati. Odnosno, neki hoće, a neki neće - dodao je Tika.

- Arsenije se bavi muzikom i zanimljiv je kantautor. Igrao je u seriji "Sinđelići". Trebalo je da se pojavi u nekoliko epizoda, ali dopisana mu je uloga pa je nastupio u 15. Glumio je tinejdžera Žilijena. Vera je u "Urgentnom centru" tumačila vrlo zahtevnu i karakternu ulogu devojčice zlostavljane na ulici. Pre toga sam je gledao u školskim priredbama po Čehovljevim odlomcima. Leži joj ta glasna tišina njegovih dela. Oboje su sjajno iskusili scenu. Iskoristili su šansu. Velika je čast i zadovoljstvo što su imali priliku da dele set sa Sekom Sablić, Vojom Brajovićem, Ivanom Bosiljčićem. Stariji glumci umeju da budu nežni i pažljivi prema mladim kolegama, a to ih kupi za sva vremena.

foto: Printscreen Tanjug

Kurir.rs/Glorija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track