O OVOJ HALJINI MELANIJE TRAMP SVI PRIČAJU! Društvene mreže se usijale zbog njene KOMBINACIJE, a ona nikad srećnija! FOTO
Foto: Profimedia

blista

O OVOJ HALJINI MELANIJE TRAMP SVI PRIČAJU! Društvene mreže se usijale zbog njene KOMBINACIJE, a ona nikad srećnija! FOTO

Pop kultura -

Melanija i Donald Tramp izazivaju pažnju gde god da se pojave. Kamere su pomno pratile bivši predsenički par, od ulaska u avion u Vašingtonu pa sve do Floride. Oni su bili dobro raspoloženi, nasmejani i spremini da odu u svoj čuveni letnjikovac Mar-a-Lago. Međutim, sva pažnja je bila na Melaniji jer su svi pretpostavljali da će se tokom leta presvući u nešto udobnije.

Melanija se za početak svog novog života na Floridi odlučila za neočekivanu odevnu kombinaciju poznatog brenda. Smeo izbor dezena i boja nikog nije ostavio ravnodušnim.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Haljina je dizajnirana u poznatoj modnoj kući i cena je vrtoglava, kao i tamno-plave baletanke koje je Melanija izabrala za let avionom.

Međutim, nije se svima svideo izbor, sada već, bivše prve dame. Iako je haljina dizajnerska i mnogo skupa, neki korisnici društvenih mreža su konstatovali na dezen haljine liči na tepih i zavesu za tuširanje iz 70-ih godina. Naravno, bilo je mnogo šaljivih komentara i fotografija.

Do tepiha iz filma Isijavanje.

Podsetimo, Donald i Melanija Tramp su juče napustili Belu kuću. Tom prilikom Trampova supruga nosila je crni kostim poznatog svetskog brenda. Melanija je kosu skupila u punđu, i ponela sako sa crnim dugmadima koji se kopča na jednoj strani, a uparila ga je uz suknju do kolena i crne rukavice.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

BONUS VIDEO:

(Kurir/A.M)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track