POZNATI PAR REDOVNO IMA ODNOSE I POSLE 40 GODINA BRAKA: Glumica (74) i voditelj (84) do podneva već 3 puta VODE LJUBAV!
Foto: Profimedia

godine im ne mogu ništa

POZNATI PAR REDOVNO IMA ODNOSE I POSLE 40 GODINA BRAKA: Glumica (74) i voditelj (84) do podneva već 3 puta VODE LJUBAV!

Pop kultura -

Glumica Suzan Somers (74) otkrila je da sa suprugom Alenom Hamelom (84), sa kojim je u braku od 1977. godine vodi ljubav tri puta dnevno.

- U ovoj fazi života većina ljudi misli da je to previše. Koliko je sati, podne? Danas sam već imala seks tri puta - rekla je Suzane u podkastu.

Suzan Somers, Alen Himel
foto: Profimedia

Američka glumica (74) i kanadski producent i televizijski voditelj Alan Hamel (84) u braku su od 1977. godine, a njihova strast, čini se, nije nimalo izgubila na intenzitetu. Zvezda humorističke serije nedavno se u jednom podkastu pohvalila njihovim bogatim seksualnim životom.

- Hormoni nam divljaju, jako često imamo odnose! Mnogi misle da ljudima u našim godinama više nije do toga, ali mi smo itekako aktivni! Možda će vam ovo biti i previše informacija, ali evo, sad je tek podne, a mi smo imali seks tri puta! Alan je nezasit - probudi se u 4.30 i spreman je za "divljanje"! U šali znam da ga pitam "Pa zar ne možeš da pričeš da barem sunce izađe" - ispričala je Suzan.

Suzan Somers, Alen Himel
foto: Profimedia

Glumica je još 2019. godine otkrila kako njen suprug uzima injekcije peptida PT-141 na bazi melanokortina kako bi povećao svoj libido.

"Reč je o stimulansu koji deluje na vaš mozak, injekcije mogu da koriste i žene i muškarci, sjajna stvar! Muškarci su pre toga imali i Viagru, ali ovo ipak nije pravi lek, zato ga i volim", rekla je Somers.

Glumici je ovo drugi brak - za Brusa Somersa udala se 1965. godine u periodu kada je imala 19 godina i s njim je dobila sina Brusa Džuniora. Par se razveo 1968. Alan je takođe bio 19-godišnjak kad se prvi put oženio s Merilin sa kojom ima sina Stepena i ćerku Lesli.

"U početku nam je bilo teško. Puno smo se svađali u prvih deset godina, morali smo da spojimo naše dve porodice, a to nije nimalo jednostavno. Nijedno dete ne želi novog roditelja, trebalo nam je puno strpljenja, ali uspeli smo", izjavila je svojevremeno Suzan, a Alan je dodao:

"Zajedno smo 24 sata na dan, a u ovih 40 godina nijednom nismo bili razdvojeni. Želim još 40 godina sa njom!".

Suzan Somers
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M./Daily mail)

BONUS VIDEO:

01:27

DAN ZALJUBLJENIH U VREME KORONA PADNDEMIJE: Umesto buketa RUŽA parovi najviše poklanjali EROTSKE igračke (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja