SLOBODI MIĆALOVIĆ SE ISPUNILA VELIKA ŽELJA: Glumica igra glavnu ulogu u pozorištu, a u predstavi ljubi jednog svog kolegu FOTO
Foto: Marina Lopičić

KONAČNO ZADOVOLJNA

SLOBODI MIĆALOVIĆ SE ISPUNILA VELIKA ŽELJA: Glumica igra glavnu ulogu u pozorištu, a u predstavi ljubi jednog svog kolegu FOTO

Pop kultura -

Nakon više od četiri decenije od sutra uveče ponovo je na repertoaru Jugoslovenskog dramskog pozorišta predstava "Pučina", nastala po delu Branislava Nušića.

Davne 1977. godine režiju je potpisao Dejan Mijač, a sada njegov đak Egon Savin. Nušićev komad oživeće na sceni i Sloboda Mićalović.

- Igram Jovanku, koja je spremna da učini mnoge stvari, i pokušala sam na sceni da opravdam svaki njen postupak. Odlika velikih reditelja je da nam naprave čvrstu konstrukciju u kojoj će se glumci osećati komotno da razvijaju predstavu iz igranja u igranje. Egon Savin je to učinio i svi zajedno se radujemo premijeri - kazala je Mićalovićeva.

Nenad Jezdić
foto: Nebojša Babić

Lepo glumici partner je Nenad Jezdić. a na sceni pašće između Jovanke i Vladimira i poljubac.

- Godinama je moja želja bila da se vratim u JDP i da tu ostanem. Nadam se da ću očekivanje koje mi je dato za ovu ulogu ispuniti. Ono što je meni važno u ovoj predstavi je izazov – kako i na koji način stati iza takve žene, koja je spremna na razne stvari – izjavila je Sloboda na konferenciji za medije.

Kurir.rs, Maša Kostić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track