NADAMO SE DA JE 8 NAŠ NOVI SREĆAN BROJ! Uraganke nakon spektakularnog nastupa: Ovde nema odmora, osećaj je fenomenalan!
Foto: Profimedia, Printsc

oglasile se

NADAMO SE DA JE 8 NAŠ NOVI SREĆAN BROJ! Uraganke nakon spektakularnog nastupa: Ovde nema odmora, osećaj je fenomenalan!

Pop kultura -

Nakon fenomenalnog nastupa Uraganki na Evroviziji na kom su pobrale simpatije cele Evrope, reacije na spektakl koji su priredili ne prestaju.

Sada su se oglasile i atraktivne Uraganke i otkrile šta im sleduje nakon plasmana u finale i kako se osećaju nakon svega.

Hurricane
foto: Printscreen

- Osećaj je fenomenalan. Nadale smo se tome i uspele smo. Hvala svima koji su glasali za nas, ali i svim ostalim ljudima koji nisu mogli da glasaju ali nas sve vreme bodre i podržavaju. I večeras za žiri i sutra u prenosu želimo da budemo još bolje, da damo sve od sebe i da svi budemo zadovljni kada siđemo sa scene. Mnogo nam znači velika podrška koju dobijamo, čitamo koliko možemo jer ovde nema odmora do sutra posle ponoći. Znači nam podrška svih, a kada to dođe od jedne glumačke zvezde naravno da imponuje. Pregledi na Jutjubu pokazuju da se ljudima sviđa to što smo uradile sinoć na sceni, a nama je drago da mogu u tome da uživaju. Nadamo se da se vidi da smo i mi uživale u svakom sekundu na bini. Ima mnogo dobrih pesama i mnoge od njih zaslužuju pobedu. Ne razmišljamo sada o finalnom rezultatu, sačekajmo do subote uveče. Nadamo se da je broj 8 naš novi srećan broj - rekle su Sanja, Ksenija i Ivana.

Veliko finale 65. Evrosonga, koje je na programu u subotu 22. maja, otvoriće predstavnica Kipra Elena Cagrinu, dok će takmičenje zatvoriti pesma iz San Marina Adrenalina koju izvode Senit i Flo Rajda.

Hurricane, Uraganke
foto: Profimedia, Printsc

Kurir.rs/Alo/M.M.

BONUS VIDEO:

00:26

DA PEVATE KAO DA SUTRA NE POSTOJI: Šerifovićka otkrila šta rade URAGANKE pred izlazak na scenu EVROVIZIJE: Uđite u FINALE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track