ON JE BALKANSKI APOLON! POZNATI GLUMAC KAO OD MAJKE ROĐEN: Goran objavio se*si fotku, na mrežama LOM, a oduševljeni i MUŠKARCI!
Foto: Nemanja Nikolić

padanje u nesvest

ON JE BALKANSKI APOLON! POZNATI GLUMAC KAO OD MAJKE ROĐEN: Goran objavio se*si fotku, na mrežama LOM, a oduševljeni i MUŠKARCI!

Pop kultura -

Glumca Gorana Bogdana naša publika veoma voli, pogotovo ženski deo. Njegove uloge nikog ne ostavljaju ravnodušnim, a postao je miljenik publike posle uloge u "Senkama nad Balkanom". On je objavio jednu veoma senzualno-erotsku fotografiju na svom Instagram profilu.

Naime, on je njome najavio izložbu svoje prijateljice Maje Grbešić koja će se održati u Zagrebu. Ona je umetnica koja je i napravila fotografiju, a komentari ispod Goranovog posta su se samo nizali, a prijatelji i pratioci su ga zatrpali lajkovima.

Glumac Luka Peroš koji je najpoznatiji po ulozi pljačkaša Marselja u seriji "La Casa de Papel" se šalio da Goran izgleda kao čuvena manekenka Kejt Mos, a on se pridružio šali i napisao "ništa manje".

Glumac Slaven Došlo takođe nije skrivao svoje oduševljenje ovom umetničkom fotografijom te je napisao jedno dugačko "uuuuu".

Engleska glumica Samanta Morton je poslala dva srca hrvatskom glumcu.

"Nemoj da se prehladiš", "Opala macane", "Kakva fotografija. Komplimenti i fotografu i modelu", "Vauuu", "Bome mače" su samo neki od komentara oduševljenih fanova.

komentari, Goran Bogdan
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:22

URAGANKA IVANA PRIVLAČI POGLEDE U TERETANI: Pevačica se uvukla u USKO, dobro preznojila, a u prvom planu IZVAJANA ZADNJICA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track