BRAT SLAVNOG MUZIČARA PONOVO OPTUŽEN ZA BRUTALNO NASILJE: Slomio verenici TRI REBRA, preti mu nova ZABRANA PRILASKA!
Foto: Printscreen/youtube/Entertainment Tonight

NIJE MU PRVI PUT

BRAT SLAVNOG MUZIČARA PONOVO OPTUŽEN ZA BRUTALNO NASILJE: Slomio verenici TRI REBRA, preti mu nova ZABRANA PRILASKA!

Pop kultura -

Bivša verenica Arona Kartera, Melani Martin, tvrdi da joj je mlađi brat slavnog Nika Kartera iz Bekstrit Bojsa slomio tri rebra u toku nedavne svađe, piše Page Six.

U zahtevu za zabranu prilaska, Martin navodi da se 21. februara sukobljeni par posvađao, što je preraslo u nasilje.

“Posvađali smo se zbog toga što sam razgovarala s drugim muškarcem u vreme kad smo napravili pauzu u vezi”, napisala je manekenka u sudskom dokumentu do kojeg je došao The Blast.

“Udario me je šakom u levo rebro i gurnuo me. Bol sam osetila tek nakon nekoliko dana, a onda sam izašla iz kuće jer mi je pretio da će mi dati zabranu prilaska”, navodi.

Priložila je lekaru dokumentaciju koja naizgled potvrđuje postojanje barem jednog slomljenog rebra. Martin koji s pevačicom deli sina po imenu Prins Lirik Karter, kaže da je izbacio nju i njihovo dete iz svog doma u Los Anđelesu.

“Dakle, izbačeni smo na ulicu, morali smo da ostanemo kod prijatelja i podneti ovu prijavu nakon posete lekaru”, napisala je.

Dokumenti otkrivaju da je dete trenutno na sigurnom, a zatim će se odlučiti o starateljstvu nad njim.

“Ja ću biti s detetom dok sud ne odluči o zakonitostima. Mislim da Aron mora što pre da ode na terapiju kontrole besa”, navela je.

Martin smatra da je svađa počela zbog lekova.

Aron Karter
foto: Profimedia

“Mislim da je taj dan uzeo previše tableta, što je dovelo do agresije. Verovatno se ni ne seća da je to uradio", napisala je te dodala:

“Mislim da mu treba savetovanje o tome kako da kontroliše svoj bes. Veoma je ljubomoran i mora biti racionalniji jer se ni ne seća da je to uradio", zaključila je.

Ovo nije prvi put da je buran par pod okom javnosti.

Prošlog decembra par se razišao i Karter je na Instagramu izjavio da je "zarobljen" u svojoj spavaćoj sobi jer Martin "neće da napusti njegovu kuću". Manje od nedelju dana kasnije ponovo su bili zajedno.

I samo nedelju dana nakon što je u novembru dočekao sina, Karter je na Tviteru objavio da raskida s Martin zbog “velike laži” o njegovoj sestri bliznakinji, Ejndžel Karter.

Par se verio u junu 2020, nekoliko meseci pre nego što je Martin uhvaćen zbog krivičnog dela porodičnog nasilja i pušten uz kauciju od 50.000 dolara.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:52

Kina će sveobuhvatno unaprediti izgradnju 3D digitalnih gradova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track