BIO SAM ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA I STRAŠNE UCENE: Slavni glumac izneo ŠOK detalje iz prošlosti, bio je siguran da će u PAKAO zbog ovog!
Foto: Profimedia

tuga

BIO SAM ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA I STRAŠNE UCENE: Slavni glumac izneo ŠOK detalje iz prošlosti, bio je siguran da će u PAKAO zbog ovog!

Pop kultura -

Glumac Metju Mekonahi je otkrio da je kao tinejdžer bio zlostavljan i "ucenjivan" seksom i da se od njega tražilo da izgubi nevinost sa samo 15 godina.

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

U svojim novim memoarima "Greenlights" (Zelena svetla), Metju je napisao: "Prvi put su me ucenili za seks kada sam imao 15 godina. Bio sam siguran da ću ići u pakao zbog predbračnog seksa".

"Muškarac me zlostavljao kada sam imao 18 godina, napao me i onesvestio u zadnjem delu kombija", dodao je slavni glumac.

Metju je ovo prvi put da javno govori o seksualnom napadu.

Uprkos traumatičnim incidentima, rekao je: "Nikada se nisam osećao kao žrtva. Imam puno dokaza da se svet zaverio da me usreći."

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

Metju Mekonahi, koji se proslavio filmom "Dazed And Confused", a poznat je i po seriji "Pravi detektiv", a od ostalih uloga su i one u "Vuku sa Vol Strita", "Vreme za ubijanje", "Interstellar" i "Dalas buyers club" za koji je dobio Oskara za glavnu mušku ulogu 2014. godine.

Oženjen je Brazilkom Kamilom Alves 2012. godine. Imaju troje dece - sinove Levija (12), Livingstona (7) i ćerku Vidu (10).

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

Inače, on je dospeo u žižu javnosti kada je izjavio nešto krajnje neobično, a mediji nas malo-malo pa podsete na to - Metju uopše ne koristi dezodorans. O tome je pričao za brojne američke medije početkom 2000-ih.

- Nikakva kolonjska vodica, nikakav dezodorans. Sve žene u mom životu, uključujući moju majku, rekle su mi kako moj prirodni miris miriše prvo, na muškarca, drugo, na mene - izjavio je.

Metju Mekonahi, Ričard Verš, FBI, Doušnik
foto: Profimedia / Entertainment Pictures / Alamy

Dodao je da ne želi " da miriše na nekog ili nešto drugo".

- Sećam se kad je rekao da ne koristi dezodorans pa sam to htela da proverim. Ne smrdi. Miriše kao žitarice, veoma slatko - izjavila je glumica Ivet Nikol Braun (50).

Mekonahi ponosno izbegava dezodorans ikakve vrste, ali insistira da se brine o sebi i svojoj higijeni. Tako je izjavio da se tušira nekoliko puta dnevno, a zube pere i do pet puta u jednom danu.

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:38

Tamara Dragičević proslavila rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track