GLUMICA NA CRVENOM TEPIHU POKAZALA NAGO TELO: Obukla bezobraznu GOLU HALJINU zbog koje su svi CRVENELI! (FOTO)
Foto: Profimedia

ŠTA JE TO OBUKLA?

GLUMICA NA CRVENOM TEPIHU POKAZALA NAGO TELO: Obukla bezobraznu GOLU HALJINU zbog koje su svi CRVENELI! (FOTO)

Pop kultura -

Bivša Diznijeva zvezda Bela Torn pojavila se sinoć u Los Anđelesu na premijeri filma "Morbius", a svojom pojavom prikupila je poglede svih prisutnih, međutim, ne baš iz pozitivnih razloga.

Naime, glumica je za ovu priliku odlučila da obuče izuzetno izazivnu haljinu koja privlači pažnju. Iz daljine Bela izgleda kao da jedva jedan tanak sloj materijala pokriva njeno nago telo, te da se kroz haljinu ocrtava i više nego što treba.

Bela Torn
foto: Profimedia

Mnogi su zbog toga gledali u nju, a kada su joj se približili shvatili su da je u pitanju optička varka. Haljina koju je dizajnirao Serđo Kastano Pena istakla je obline bivše Diznijeve zvezde, a najšokantniji detalj je odštampano golo žensko telo na prednjoj strani, koje objašnjava neobičnu sliku koju su prisutni imali prilike da vide. Bela je upotpunila izgled crvenim cipelama i masivnim komadima nakita optočenim draguljima na zglobovima i prstima. Ispod haljine virila je mala tetovaža srca na njenim grudima.

Bela Torn
foto: Profimedia

Na premijeri filma o superherojima pojavila se sa svojom starijom sestrom Dani Torn, koja je takođe pozirala golišava na crvenom tepihu. Obukla je crni kožni top koji je jedva prekrivao grudi, usku mini suknju i duboke kožne čizme.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

Glumica naučila još jedan stari zanat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track