KONSTRAKTU OBUKLA MEGAN MARKL?! Mreže GORE o stajlingu naše predstavnice na otvaranju Evrovizije! Cela Evropa gleda u JEDAN DETALJ
Foto: Profimedia

SLUČAJNOST ILI NE?

KONSTRAKTU OBUKLA MEGAN MARKL?! Mreže GORE o stajlingu naše predstavnice na otvaranju Evrovizije! Cela Evropa gleda u JEDAN DETALJ

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta danas je u belom kompletu prošetala tirkiznim tepihom na svečanoj ceremoniji otvaranja ovogodišnje Evrovizije i sve prisutne oduševila stajlingom.

Naime, Konstrakta se pojavila u belom kostimu i belim šeširom na glavi, a prateći tim je bio u crnim kostimima, sličnom stajlingu koji naši predstavnici imaju na evrovizijskoj sceni.

Iako je bila u krajnje svedenoj kombinaciji, za razliku od svih ostalih predstavnika, Konstrakta je opet uspela da osvoji najveće simpatije prisutnih i prosto oduševi svojom pojavom.

Međutim, nakon njenog pojavljivanja, mnogi su na društvenim mrežama uočili jednu zanimljivosto - veliku sličnost Konstrakte i Megan Markl, vojvotkinje od Seksasa.

Korisnici su uporedili njihove stajlinge, odnosno Konstraktin današnji, a koji neodoljivo podseća na onaj koji je Megan ponela još 2019. godine povodom Dana Komonvelta u Vestminsterskoj opatiji.

"Konstraktu je obukla Megan", "Kakva dama", "Koja li je tajna stajlinga Megan Markl?", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/ Telegraf)

Bonus video:

00:14

Konstrakta priča na bugarskom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track