RAZVOD SE JOŠ NIJE NI OHLADIO, A ONA VEĆ NAŠLA NOVOG FRAJERA? Žizel Bundšen ostavila SPORTISTU, pa uhvaćena s OVIM muškarcem!
Foto: Profimedia

KRENULA DALJE

RAZVOD SE JOŠ NIJE NI OHLADIO, A ONA VEĆ NAŠLA NOVOG FRAJERA? Žizel Bundšen ostavila SPORTISTU, pa uhvaćena s OVIM muškarcem!

Pop kultura -

Nakon razvoda od Toma Brejdija, Žizel Bundšen navodno ima novog muškarca u svom životu. Naime, u subotu je izašla s instruktorom džijudžice Hoakimom Valenteom.

Njih dvoje su večerali u Kojiju u Provinciji de Puntarenas s dvoje dece 42-godišnjeg modela, Bendžaminom i Vivijan, piše Page Six.

Bundšen je na večeri pokazala stomak u krop topu i lepršavim crnim pantalonama. Braća Valente važni su u svetu džijudžice, a Hoakim je bio sav nasmejan u sivoj košulji i kratkim pantalonama. Iako nije jasno kada je započela romansa ovog para, Bundšen i Valente su 2021. godine s njegovom braćom, Pedrom Valenteom i Đuom Valenteom, snimali za magazin Dust.

U februaru, ranije ove godine, Žizel se okušala u džijudžici, nazvavši Hoakima, Pedra i Đuja "strašnim učiteljima" putem Instagrama.

- Verujem da što više mogućnosti imamo na raspolaganju, to bolje - rekla je Bundšen svojim pratiocima u februaru.

Tom Brejdi, Žizel Bundšen
foto: Profimedia

- Osećam se snažnije, samopouzdanije i osnaženo otkad sam počela da se bavim samoobranom. Osećam da je to važna veština za sve, ali posebno za nas žene - dodala je Žizel i nastavila da deli snimke svojih borilačkih veština.

Brejdi je tada reagovao na video putem Tvitera, napisavši: "Moji dani ostavljanja sudova u sudoperi su odbrojani."

Page Six je objavio u septembru da se brak igrača Tampa Bay Buccaneersa i Bundšen raspao nakon "epske svađe". Bivši par je u odvojenim Instagram pričama prošlog meseca objavio da su već finalizovali svoj "bolan i težak" razvod.

Žizel Bundšen
foto: Profimedia

- Do ove odluke smo došli prijateljski i zahvalni smo na vremenu koje smo proveli zajedno - napisao je 45-godišnji NFL igrač u svojoj objavi na društvenim mrežama, te dodao da će "nastaviti da sarađuju kao roditelji".

Što se tiče Bundšen, bivša manekenka Victoria‘s Secreta njihovu decu je nazvala svojim "prioritetom".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:27

GLUMICA, MANEKENKA I MODEL! Jagoda ima ČETVORO DECE, a izgleda SAVRŠENO! Snajka oduševila žiri ŽENA ZMAJ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track