HIT REAKCIJA MALENOG PRINCA LUISA (4) POKORILA MREŽE: Pomislio da su ga Kejt i Vilijam ostavili i otišli, a on odmah uradio OVO!
Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

PRESLATKO

HIT REAKCIJA MALENOG PRINCA LUISA (4) POKORILA MREŽE: Pomislio da su ga Kejt i Vilijam ostavili i otišli, a on odmah uradio OVO!

Pop kultura -

Najmlađe dete princa Vilijama i princeze Kejt, četvorogodišnji Luis ponovo je bio zvezda još jednog kraljevskog događaja. Naime, maleni Luis debitovao je ove godine pridruživši se svojoj porodici u šetnji do crkve Svete Marije Magdalene.

Kraljevska šetnja duga 300 metara porodična je božićna tradicija, tokom koje članovi porodice iz Sandringama idu u crkvu Svete Marije Magdalene, a odvija se još od 1988. godine.

U jednom trenutku Luis je primetio da su njegovi roditelji već otišli, a onda je mahnito počeo da trči prema njima. Jedna obožavateljka, koja se našla na događaju, snimila je Luisa i oduševila mnoge korisnike društvenih mreža koji nisu prestali da pišu koliko je princ sladak.

Ovo je bio prvi put da se najmlađi princ pridružio svojim roditeljima, bratu i sestri, devetogodišnjem princu Džordžu i sedmogodišnjoj princezi Šarlot, na božićnom izletu.

Princ Luis, Kraljica Elizabeta, Jubilej
foto: Profimedia

Luis je već ukrao pažnju kada je na kraljičinom platinastom jubileju u junu pravio razne grimase. Snimljen je kako plazi jezik, pokriva majci usta i vrišti pokrivajući pritom uši.

Čak su se i njegovi roditelji našalili kada su na Instagram profilu uz nekoliko fotografija s proslave napisali: “Svi smo se neverovatno proveli, a posebno Luis...”

(Kurir.rs)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track