SLAVNA OSKAROVKA RODILA BLIZANCE U 49. GODINI: Pisali joj da NEĆE DOŽIVETI njihovu maturu, ona jednim POTEZOM svima zapušila usta
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

BAŠ LEPO

SLAVNA OSKAROVKA RODILA BLIZANCE U 49. GODINI: Pisali joj da NEĆE DOŽIVETI njihovu maturu, ona jednim POTEZOM svima zapušila usta

Pop kultura -

Glumica Hilari Svonk (49) rodila je blizance, a ovu radosnu vest je podelila na svom Instagram profilu.

"Nije bilo lako, ali vredelo je. Srećan Uskrs, javljam se iz čistog raja", napisala je glumica uz fotografiju na kojoj drži blizance u naručju dok gleda u more.

Da podsetimo, glumica se tokom trudnoće susretala sa vrlo ružnim i podrugljivim komentarima u smislu da će njena deca ostati siročići i da neće diživeti njihovu maturu.

Pratioci su odmah pohrlili sa čestitkama i lepim željama u komentarima, a za svega nekoliko sati objavu je lajkovalo više od 120 hiljada ljudi. U komentarima su joj čestitali i brojne kolege.

Hilari Svonk, Hilari Svenk, Hilari Svank
foto: Profimedia

"Blagoslovljena bila, draga. To je najčudesnije putovanje ikada. Presrećna sam zbog vas", napisala je glumica Šeron Stoun.

Hilari je blizance dobila sa svojim suprugom Filipom Šnejderom za kojeg se udala 2018. godine. Da podsetimo, ovo je glumici po redu drugi brak, a pričalo se da njen bivši, Džed Lou nije mogao da podnese to što je glumica bila uspešnija od njega.

(Kurir.rs/ Blic žena/ 24sata.hr)

Bonus video:

02:55

BLIZANCI IZ NIŠA SA 16 GODINA GENIJALCI! Napravili robota MIROSLAVA, a otkrili su nam i zašto se tako zove! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track