IZNENADNA SMRT U RIJANINOJ PORODICI: Samo nekoliko nedelja POSLE POROĐAJA pevačica doživela STRAŠNU TRAGEDIJU
Foto: Profimedia

TUGA

IZNENADNA SMRT U RIJANINOJ PORODICI: Samo nekoliko nedelja POSLE POROĐAJA pevačica doživela STRAŠNU TRAGEDIJU

Pop kultura -

Nakon velike radosti zbog rođenja drugog deteta, Rijana se suočila s velikom tugom. Njena voljena sestrična Tanela Alejn iznenada je umrla u 28. godini na Barbadosu. Ova tragična vest usledila je samo šest godina nakon što je Tanelin brat Tejvon fatalno upucan, a sahranjena je u krugu porodice u crkvi St. George Parish na Rijaninom rodnom Barbadosu. Na sahrani je svirala Rijanina balada "Lift Me Up", ali nepoznato je da li je i sama pevačica bila na ceremoniji.

Tokom svog govora na sahrani, Alejneina usvojiteljka, Džuli En Brajan, prisetila je se kao žene koja je "živela život pun zahvalnosti s nečuvenom količinom stava, poprilično posutim samopouzdanjem".

"Bilo je nešto posebno u vezi s Nelom. Bila je odvažna i hrabra. Naša ljubav jedne prema drugoj bila je stalno upaljena", rekla je na kraju.

Uzrok smrti nije otkriven, ali biće upamćena kao "odvažna i snažna".

Alejn, koja je do trenutka smrti imala 55 hiljada pratilaca na Instagramu, takođe je tragično izgubila i sestru bliznakinju Tanejšu, kad je imala samo 14 godina.

Rijana
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na sahrani je njihova usvojiteljka izrazila i zahvalnost što je imala vremena da voli "Tanejšu 14 godina i Tanelu 28 godina, dok ih On nije pozvao kući".

Tanelin brat Tejvon ubijen je na Štefanje 2017, kad je imao tek 21 godinu. Ubijen je dan nakon što je s Rijanom proveo Božić. Pevačica mu je bila na sahrani i skrhana emocijama dok je sestrića ispraćala na drugi svet.

Rijana
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Kasnije se s njim pozdravila i na društvenim mrežama uz reči: "Spavaj mirno, druže... mi smo u miru jer znamo da si na boljem mestu od nas".

Pevačica je 2021. obeležila i Tejvonovu četvrtu godišnjicu smrti nizom zajedničkih fotografija. "Nedostaješ mi ti i tvoj osmeh", napisala je pored slika.

Tanelina smrt usledila je samo nekoliko nedelja nakon što je Rijana dobila drugo dete s dečkom ASAP Rokijem.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track