SLAVNA GLUMICA KOJU JE MUŽ OSTAVIO USRED BORBE S RAKOM SE RASPLAKALA PRED SVIMA: Zbog ovoga nije mogla da zadrži suze (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

HRABRA ŽENA

SLAVNA GLUMICA KOJU JE MUŽ OSTAVIO USRED BORBE S RAKOM SE RASPLAKALA PRED SVIMA: Zbog ovoga nije mogla da zadrži suze (VIDEO)

Pop kultura -

Američka glumica Šenon Doerti (52) najpoznatija je po ulozi Brende u seriji "Beverly Hills, 90210", ali poslednjih osam godina bori se s teškom dijagnozom karcinoma zbog koje se podvrgnula mastektomiji i tretmanima hemoterapije i zračenja. O svojoj bolesti i borbi glumica je nekoliko puta govorila na Instagramu, a time je želela da osvesti druge o važnosti odlaska na preglede.

A o svemu je sada govorila i na panelu na "90s Conu" s kolegama iz pomenute serije, gde se i rasplakala.

Šenon Doerti
foto: Printscreen YouTube

Iako nije ulazila u detalje svoje borbe, obožavateljima je rekla da se za svoj život bori svaki dan iznova, te da je trenutno dobro. Publika je nakon toga ustala i dala joj podršku velikim aplauzom. Količina podrške rasplakala je glumicu koja nije mogla da sakrije svoje emocije pa se još jednom obratila svima.

- Hvala vam puno. Znate koliko volim da plačem, konstantno. I izgleda da stvarno volim. Hvala vam - rekla je okupljenima.

S njom su na panelu pričali i Dženi Gart, Brajan Ostin Grin, Gabrijel Karteris, Džejson Pristli, Ijan Ziering i Tori Speling. Televizijska urednica Peoplea, Brin L. Heldman, kazala je kako je energija na panelu nakon Šenoninog govora bila neverovatna.

- Glumci i obožavatelji su ustali i dali joj ogromnu ovaciju. Svi glumci su ustali, ja sam se ustala, aplauz je bio glasan. Ona je bila jako emotivna. Zasigurno je osetila ljubav i to joj je značilo jako puno. Bio je to jedan moćan trenutak - rekla je Brin.

Podsetimo, 2020. godine Šenon je za GMA rekla kako se bolest proširila i vratila u četvrtom stadijumu, a ranije ove godine je otkrila da joj se rak proširio na mozak, te da je morala da ide na operaciju u januaru kako bi joj ga uklonili. Tada je objavila šokantan video kako bi prikazala kako izgleda njena svakodnevna borba.

Šenon Doerti
foto: Instagram/theshando

"Moj strah je očit. Izuzetno sam klaustrofobična i mnogo toga sam prošla u životu. Srećna sam jer imam sjajne lekare. Ali taj strah... Promene... Vreme u koje to sve dolazi... Ovako rak može da izgleda", kazala je.

Mnogi pratioci u komentarima su joj iskazali podršku i pohvalili njenu hrabrost. "Toliko te volimo Šenon. Uz tebe smo i beskrajna smo podrška", pisali su. Podrška pratilaca mnogo joj pomaže jer glumica se nedavno razvela od supruga, reditelja Kurta Isvarijenka, s kojim je bila u braku 11 godina.

(Kurir.rs/ Večernji.hr)

Bonus video:

01:02

Glumica Šenon Doerti pre operacije na mozgu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track