ZAVRŠENA ČETVRTA NEDELJA MAJKI I SNAJKI! Pobednici za prošlu nedelju oduševili čorbom minestrone i Brusketama!
Foto: Kurir televizija

majke i snajke

ZAVRŠENA ČETVRTA NEDELJA MAJKI I SNAJKI! Pobednici za prošlu nedelju oduševili čorbom minestrone i Brusketama!

Pop kultura -

Iza nas je još jedna sedmica kulinarskog šou programa Majke i snajke.

A evo ko su bilo prošlonedeljni takmičari.

Ponedeljak

Nenezić – Beograd

Majka: Marica

Snajka: Nada

Sin: Nemanja

Marica je u penziji. Hobi joj je putovanje jer, kako kaže, ima vremena da uživa u životu. Voli da kuva, ali to ne radi baš često. Omiljno jelo nema, voli da jede sve.

Majke i snajke
foto: Kuirir televizija

Nada je zaposlena u IT firmi, bavi se grafičkim dizajnom. Hobi joj je slikanje na vodi, uslobodno vreme voli da trenira i putuje. Voli da kuva, naročito italijansku hranu.

Nemanja je apsolvent na Geološkom fakultetu. Slobodno vreme provodi u teretani, volinoćni provod i izlaske. Omiljeno jelo su mu pasta i palačinke.

Utorak

Milovanović – Beograd

Majka: Radica

Snajka: Teodora

Sin: Strahinja

Radica je u penziji. Voli da putuje, i da sa prijateljima šeta pored reke. U kuvanju uživa, a najviše voli da jede sarme.

Teodora je po zanimanju frizerka. Slobodno vreme voli da provodi u šetanjama sa prijateljima i uživanju sa porodicom. Ne voli baš da kuva, ali voli da proba dobru hranu.

Majke i snajke
foto: Kuirir televizija

Nemanja se bavi kulinarstvom. Planira da se posveti više sebi i da krene da se bavi sportom. Voli da kuva i da eksperimentiše u kuhinji.

Sreda

Nasković – Beograd

Majka: Verica

Snajka: Bojana

Sin: Uroš

Verica je radila u osiguranju. Voli da peva, voli da slika, gleda filmove i da se druži sa prijateljima. Voli da kuva. Omiljeno jelo joj je grašak i sva jela sa špagetama.

Majke i snajke
foto: Kuirir televizija

Bojana voli da crta, peva i izlazi sa prijateljima. Voli da kuva, a omiljeno jelo joj je đuveč.

Uroš je radio u obezbeđenju. Voli da gleda filmove i da se druži sa prijateljima. Omiljeno jelo mu je pilav.

Četvrtak

Knežević – Beograd

Majka: Anka

Snajka: Elena

Sin: Milan

Anka živi u Beogradu, a dugo je živela u Izraelu. Hobi su joj putovanja, dugo se bavila planinarenjem. Voli da kuva, a najbolje zna da spremi lovačke šnicle. Ekspert je za palačinke.

Majke i snajke
foto: Kuirir televizija

Elena je pizza majstor. U slobodno vreme voli da pravi nakit od porcelana i da šije. Voli da kuva i jedno vreme je radila u restoranu. Omiljno jelo su joj falafel i sarma.

Milan se bavi administrativnim poslovima. U slobodno vreme igra šah sa prijateljima. Kao i Anka, voli planinarenje. Najviše voli jela od ribe.

Petak

Kostić – Beograd

Majka: Dragana

Snajka: Nives

Sin: Nikola

Dragana je penzioner. Pre penzije je radila u ugostiteljstvu. U slobodno vreme voli da kuva da šeta, da provodi vreme sa unucima i da ide u pozorište. Najviše voli da sprema pohovana jela, sarme i pasulj. Ljubitelj je slatkiša.

Majke i snajke
foto: Kuirir televizija

Nives je po zanimanju kozmetičar. U slobodno vreme voli da piše, čita knjige i da šeta. Nije ljubitelj kuvanja, ističe da kuva samo kada mora. Omiljeno jelo joj je rižoto.

Nikola je po zanimanju magacioner. U slobodno vreme voli da se druži i da provodi vreme u prirodi. Ne kuva često jer to uvek rade majka i žena. Najviše voli domaća jela.

Sa osvojenih 35 poena prva na listi našla se porodica Kostić. Majka Dragana i Snajka Nives odnele su zahvaljujući fantastičnoj minsetrone čorbi sa brusketama nedeljnu nagradu u iznosu od 100.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:23

NEMATE IDEJU ILI VREMENA ŠTA DA KUVATE? Majke i snajke imaju rešenje za vas! Pilav i vitaminska salata: Brzo, a ukusno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track