ZVEZDA DVA I PO MUŠKARCA (80) U VEZI JE SA OVOM 32 GODINE MLAĐOM KOLEGINICOM Ludo se vole evo kako je njihova ljubav USPELA (FOTO)
Foto: Profimedia

ovako su opstale

ZVEZDA DVA I PO MUŠKARCA (80) U VEZI JE SA OVOM 32 GODINE MLAĐOM KOLEGINICOM Ludo se vole evo kako je njihova ljubav USPELA (FOTO)

Pop kultura -

Slavna glumica Holand Tejlor (80) otkrila je tajnu upeha njene osmogodišnje veze sa čuvenom koleginicom Sarom Pulson (48). Ispostavilo se da je jedno pravilo u njihovom odnosu dalo rezultate.

"Sledimo svoj sopstveni put, nismo iste. Neke stvari radimo odvojeno kako bi svako bio veran onome u šta veruje. Ona je mnogo društvenija, a ja volim malo vremena da budem sama, pa to i radim. Ona provodi određeno vreme sa prijateljima, a ne sa mnom, tako da je to dobra ravnoteža", rekla je glumica Holand Tejlor nedavno na holivudskoj svečanosti 2023 Second Stage Theater Fall Gala i time potvrdila da se pravilo da se suprotnosti privlače zaista nekada pokaže kao tačno.

Sara Polson, Holand Tejlor
foto: Profimedia

Kada se saznalo za njihovu vezu, mnogi su se čudili razlici u godinama među njima.

“Ako neko želi da provodi vreme misleći da sam čudna jer volim najspektakularniju osobu na planeti, onda je to njegov problem”, rekla je Sara za Modern Luxury i poručila: "Meni je dobro".

Zvezda “American Crime Story" Sara Pulson sada otvoreno priča o svojoj vezi, ali je ranije bila skeptična jer su je drugi upozoravali da bi to moglo da negativno utiče na njenu karijeru.

Sara Pulsen
foto: EPA

“Palo mi je na pamet: "Da li ne bi trebalo da pričam o tome?", a onda sam pomislila zašto ne bih pričala. Činjenica da o tome razmišljam je pogrešna. Ali bilo je momenata kada sam bila zabrinuta pitajući se možda bi ljudi koji me ne poznaju rekli: "Čekaj, šta?". Ali onda, znate, svejedno sam to učinila", izjavila je Sara 2017. za Edit.

Holand Tejlor
foto: Profimedia

Sara je 2021. povodom rođendana zvezde "Dva i po muškarca" napisala na Instagramu: “Svi me putevi vode do ovog lica, tih očiju, te duše. Ti si mi, jednostavno, sve. Gledam te, mala. Danas. Sutra. Stalno".

Angus Džons, Čarli Šin, Dva i po muškarca
foto: CBS Collection / Everett / Profimedia

Pamti se i ova izjava. “Ja sam najsrećnija osoba na svetu. Ne mogu danas da govorim o svom životu, a ne da ne pomenem ovu divnu ljubav”, rekla je Sara u emisiji SiriusXM 2017, piše Page six.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

01:07

JEDNOM SAM TO PROBALA Da li treba mešati posao i ljubav? Estrada za Kurir TV: Takav nam je posao, sve radimo na emociju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track