KRALJ ČARLS SE USUDIO DA PREKRŠI VOLJU POKOJNOG OCA: Ono što je princ Filip STROGO ZABRANIO, njegov sin sad vratio NA VELIKA VRATA
Foto: Geoff Robinson / Shutterstock Editorial / Profimedia

SVIMA PRAŠTA

KRALJ ČARLS SE USUDIO DA PREKRŠI VOLJU POKOJNOG OCA: Ono što je princ Filip STROGO ZABRANIO, njegov sin sad vratio NA VELIKA VRATA

Pop kultura -

Kralj Čarls III je miroljubive prirode, što možemo videti i prema njegovoj odluci da princa Harija pozove na svoje krunisanje, ali i na ovogodišnje praznike. Uprkos zlim komentarima, Čarls je pružio ruku pomirenja i Megan. Ali Hari i Megan nisu jedini koje Čarls pokušava da vrati u porodicu.

kralj Čarls
foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovog Božića kraljevskoj porodici se ponovo pridružila i Sara Ferguson, bivša supruga ozloglašenog princa Endrua. Naime, Ferguson i princ Endru rastali su se 1996. godine, ali 2008. Ferguson se ponovo uselila kod bivšeg supruga. U deset razdvojenih godina bivša supruga je imala mnoštvo skandala, uključujući i prodaju nekih poverljivih informacija, ali i skandaloznu fotografiju s nožnim prstima u ustima drugog muškarca.

Sara Ferguson
foto: Geoff Robinson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ta fotografija je zgrozila članove kraljevske porodice, a posebno njenog pokojnog svekra, princa Filipa, koji više nije hteo da bude u društvu Ferguson. Godine su prošle, a božićno vreme praštanja nateralo je Čarlsa da pozove Ferguson da im se pridruži.

Već je prošle godine Ferguson stigla na božićni ručak na imanje u Norfolku, a ove godine se pridružila svom bivšem suprugu, princu Endruu, kralju Čarlsu i ostatku porodice u njihovoj tradicionalnoj šetnji do crkve svete Marije Magdalene na imanju Sandringam.

Sara Ferguson
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Sara je uvek bila bliska s kraljem Čarlsom i voli ga, a sve se više zbližava s kraljicom Kamilom", otkrio je jedan izvor za PageSix dodavši da je kraljevski par spreman da obnovi veze s Ferguson.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S)

Bonus video:

02:03

Krunisanje kralja Čarlsa: Kiša i oblaci pred početak ceremonije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track