CEO SVET JE OBOŽAVAO, A SAD SE NAŠLA CRNOJ PEDOFILSKOJ LISTI: Slavna glumica se oglasila o druženju sa milijarderom PREDATOROM
Foto: CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

IZRIČITO NEGIRA

CEO SVET JE OBOŽAVAO, A SAD SE NAŠLA CRNOJ PEDOFILSKOJ LISTI: Slavna glumica se oglasila o druženju sa milijarderom PREDATOROM

Pop kultura -

Publicista Kameron Dijaz izdao je saopštenje u kojem negira bilo kakvu vezu između glumice i Džefrija Epstajna nakon što je zvezda pomenuta u sada otkrivenim dokumentima iz rešene tužbe protiv njegovog saradnika. Na toj listi su i Leonardo Dikaprio, Brus Vilis, Naomi Kembel i mnogi drugi.

Prvobitno je vest osvanula na E! Online, a zatim i saopštenje Kameron Dijaz nije imala nikakve veze sa pokojno osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom, uprkos tome što ju je jedan od njegovih prijatelja optuženih za zlostavljanje pominjao u novootkrivenim sudskim dokumentima, kaže publicista glumice.

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

U dokumentima, Johana Sjoberg je u izjavi navela da je pokojni finansijer govorio o svojim vezama sa nekoliko poznatih ličnosti, napominjući da je voleo da imenuje slavne ličnosti. Publicistu su pitali da li je Džefri ikada upoznao Kameron Dijaz, a ona je odgovorila: "Ne."

Džefri Epstajn, Džefri Epstin, Džefri Epštajn, Lolita ekspres
foto: Profimedia/New York State Sex Offender Registry

- Kameron nikada nije srela Džefrija Epstajna, niti je ikada bila na istom mestu kao on, niti je imala bilo kakvu vezu sa njim, rekao je glumičin predstavnik u izjavi za više medija 5. januara, bez obzira na to što on može ili možda nije spomenuo njeno ime niti implicirao da je poznaje.

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

Pokojni multimilioner finansijer se tokom svog života družio sa mnogim poznatim ličnostima, članovima kraljevske porodice, političarima i biznismenima.

Godine 2008. izjasnio se krivim za traženje prostitucije od maloletnice i služio je više od godinu dana u zatvorskom programu za oslobađanje od posla.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

04:03

Da li će pedofilija biti implementirana kao seksualno opredeljenje?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track