VREĐAO POLICIJU, IZAZVAO SAOBRAĆAJKU... Svi problemi Sergeja Trifunovića sa zakonom, glumac više puta završio IZA REŠETAKA
Foto: AP/Darko Vojinović

SKLON INCIDENTIMA

VREĐAO POLICIJU, IZAZVAO SAOBRAĆAJKU... Svi problemi Sergeja Trifunovića sa zakonom, glumac više puta završio IZA REŠETAKA

Pop kultura -

Sergej Trifunović uhapšen je u četvrtak uveče tokom kupovine droge, a ovo nije prvi put da glumac ima problema sa zakonom.

U oktobru prošle godine Sergej je uhapšen zbog neplaćene kazne, glumac se 10. oktobra javio u PU u Bačvanskoj ulici po pozivu Privrednog suda, zbog neplaćene kazne, nakon čega je odmah po presudi sproveden u zatvor. Iza rešetaka je proveo svega 24 sata, jer je već sutradan neko platio kaznu za prekršaj koji je imao i glumac je pušten na slobodu.

Sergej Trifunović
foto: ATA images

Prošlog leta je uhapšen u Splitu zbog vređanja policijskog službenika na dužnosti.

Glumac je u septembru prošle godine na plaži Kaštelet u Splitu bio sa svojim psom, nemačkim ovčarom, koji je smetao nekim posetiocima plaže, koji su ga prijavili policiji. Kada su se pojavili organi reda, Trifunović ih je navodno vređao, nakon čega je priveden.

Sergej Trifunović
foto: Zorana Jevtić

Splitska policija je potom saopštila da je glumcu izrečena novčana kazna u iznosu od 1.000 evra i zabrana ulaska u zemlje Evropske ekonomske zone u trajanju od godinu dana. Zemlje Evropske ekonomske zone čine zemlje članice Evropske unije, kao i Norveška, Island i Lihtenštajn.

Trifunović je priveden i 28. maja na Vračaru, na uglu Makenzijeve i ulice Ivana Đaje, kada se upravljajući motorom marke "vespa" sudario s automobilom.

nemački ovčar, Sergej Trifunović
foto: Zorana Jevtić, Profimedia

Testiranjem je utvrđeno da je Tirifunović bio pozitivan na kokain i kanabis, zbog čega mu je bilo određeno policijsko zadržavanje.

.Podsetimo, Sergej Trifunović uhapšen je u četvrtak uveče tokom primopredaje droge.

Kako nezvanično saznaje Kurir, Trifunović je uhapšen nakon što je policija pratila automobil muškarca V.A. i uhvatila ga prilikom primopredaje droge.

Sergej Trifunović
foto: Zorana Jevtić

- Patrola je uočila da je u toku primopredaja droge, pa je pristupila hapšenju osoba. Lisice na ruke stavljene su V.A. koji je označen kao prodavac droge i Sergej Trifunović kao kupac - kaže naš izvor i dodaje:

- Kod Trifunovića je pronađen jedan PVC paketić sa oko 5 grama marihuane, dok je pregledom vozila koje je koristio V.A. u torbici i pvc kesi koju je držao ispod haube automobila pronađeno oko 40 PVC paketića sa oko 70 grama marihuane.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

Bonus video:

00:09

Sergej Trifunović na premijeri filma Munje sa ocem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track