"PRIŠAO MI JE JEDAN TIP, OČITO DA JE BIO GEJ..." Sergej Trifunović ispričao šta se desilo na plaži kada je PRIVEDEN u Splitu
Foto: Zorana Jevtić

izneo svoju verziju događaja

"PRIŠAO MI JE JEDAN TIP, OČITO DA JE BIO GEJ..." Sergej Trifunović ispričao šta se desilo na plaži kada je PRIVEDEN u Splitu

Pop kultura -

Glumac Sergej Trifunović nedavno je uhapšen u Splitu, nakon što su se građani žalili na način na koji šeta psa. Kako su naveli hrvatski mediji, Trifunović je po dolasku policije navodno počeo da vređa i omalovažava službenike, zbog čega je priveden u stanicu. Na kraju je za samo dva dana platio čak nekoliko kazni, a godinu dana mu je zabranjen ulazak u zemlje EU.

Glumac Sergej Trifunović gostovao je u emisiji "Zavidavanje" koju vodi hrvatski voditelj Lado Tomičić i ispričao svoju stranu priče, odnosno svoje viđenje događaja u Splitu, kada je završio u policiji jer je šetao psa bez povoca.

nemački ovčar, Sergej Trifunović
foto: Zorana Jevtić, Profimedia

Prišao mi je momak, očigledno homoseksualac ​​i rekao: Ne možeš ovde sa psom, neko će zvati policiju. Neće da me otera pe***** u roze kupaćim gaćama, duni mu…“, rekao je Trifunović, a prenosi Jutarnji.hr.

„Ped***** je karakterna osobina, da se razumemo“, dodao je nakon što ga je voditelj upozorio na rečnik.

Sergej Trifunović
foto: Zorana Jevtić

Sergej Trifunović je zatim ispričao da je policija došla za nekoliko trenutaka, a on im se, prema njegovim rečima, izvinio i zatražio da se osuši, ali su mu tražili dokumenta i potom ga odveli u policijsku stanicu.

Vi stvarno hoćete da me je*ete“, rekao im je tada Trifunović.

Glumac kaže da se u policiji iznenada kao svedok pojavila žena koja je rekla da je pozvala policiju. Pozvao je prijatelja Ljubu Pavasovića Viskovića, koji mu je poslao advokata.

Naje*ao bih da sam bio sam - kaže Trifunović i priznaje da je u policiji, gde su ga navodno držali sedam sati, izgubio živce, ali da se ne seća šta je sve izgovorio policajcima.

Sergej Trifunović, gostovanje
foto: Printscreen/Youtube

Tvrdi da je nova policijska ekipa došla čim je počeo da jede u jednom restoranu nakon odlaska iz policije.

- Pojavilo se deset pit bulova u jednom trenutku, dva policijska auta i sedam policajaca. Pas je sve vreme bio vezan. Mi smo sedili ispred ugostiteljskog objekta, na zidiću. Pojavilo se njih 17 - tvrdi glumac.

- Policajac mi je rekao da zna što mi se dogodilo i da će mi on ponovno to isto napraviti - ispričao je.

Sergej Trifunović
foto: Zorana Jevtić

Prema njegovim rečima, on je pitao policajca zašto će ga kazniti ako je pas na povocu, a ovaj mu je na to navodno odgovorio da to "nije njegovo zapažanje".

Trifunović takođe tvrdi da mu je nakon incidenta navodno prišao Bojan Ivošević i fotografisao se s njim kako bi mu sve pokušao objasniti.

– Ne bi mi bilo dobro u stomaku da ponovo odem u Split. Posle gorkog okusa sper** u ustima nemam želju da idem u Split – zaključuje.

Ističe da su mu policajci na Bajakovu stavili lisice i naplatili kaznu za vređanje, iako on tvrdi da policiju nije vređao, a oni su navodno bili šokirani tvrdnjama splitskih kolega i „dobili naredbu da ga predaju interventnoj policiji“.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:51

UPRKOS JUČERAŠNJIM BATINAMA: Sergej Trifunović opet došao na protest (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track