"ŠTA SE DESILO SA LICEM KEJT MIDLTON?" Novi portret šokirao javnost, na mrežama izbio pravi rat "Ne liči na sebe, IZGLEDA UŽASNO"
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

neprepoznatljiva

"ŠTA SE DESILO SA LICEM KEJT MIDLTON?" Novi portret šokirao javnost, na mrežama izbio pravi rat "Ne liči na sebe, IZGLEDA UŽASNO"

Pop kultura -

Britansko-zambijska slikarka Hana Uzor naslikala je portret Kejt Midlton koji je izazvao brojne komentare javnosti, a mnogi nisu oduševljeni njime.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Portret je objavio magazin Tatler na naslovnici s ciljem odavanja počasti hrabrosti Kejt Midlton koja je nedavno objavila video u kom obaveštava javnost da boluje od raka.

Negativne reakcije javnosti na portrete članova kraljevske porodice nisu novost, naime javnost nije bila impresionirana ni onda kada je kralj Čarls III otkrio svoj službeni portret sa svog krunisanja u maju prošle godine.

Komentari na društvenim mrežama nam govore da se portret Kejt Midlton takođe nije svideo javnosti.

"Ovo je užasno", "Uopšte ne izgleda tako", "Katastrofa! Nadam se da Kejt neće videti portet. Šta se dogodilo njenom prelepom licu?", nizali su se komentari.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, kralj Čarls i Kate Midlton vode bitku s rakom, a ona je još pre tri meseca objavila tužnu vest, međutim o njenoj borbi sa bolešću od tog trenutka više ništa ne znamo. Vilijam takođe ne govori o bolesti svoje supruge, samo je jednom prilikom tokom posete Kejt u bolnici u kojoj se leči, početkom maja, rekao da je njegova supruga dobro.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track