Džastin Timberlejk objavio novi album, najavio nastavak

Ostavio glumu

Džastin Timberlejk objavio novi album, najavio nastavak

Pop kultura -
Album "The 20/20 Experience" predstavlja povratak pevača u muzičke vode, nakon što se jedno vreme bavio glumom

LOS ANĐELES - Nakon skoro sedam godina pauze, pevač Džastin Timberlejk proslavio je uživo u jednoj emisiji objavljivanje povratničkog albuma "The 20/20 Experience", potvrđujući spekulacije medija da će uskoro izdati njegov nastavak.

"Ono što su mediji pisali da je ovaj album samo prvi deo je tačno. Biće i nastavak, ali vam neću reći datum izdavanja albuma", rekao je pevač.

Album "The 20/20 Experience" predstavlja povratak pevača u muzičke vode, nakon što se jedno vreme bavio glumom snimajući filmove poput "Samo drugarski/Veza bez obaveza" i "Društvena mreža".

"Definitivno sam uživao u glumi, ali muzika je veoma posebna stvar za mene", rekao je pevač u razgovoru sa novinarem Rajanom Sikrestom između pesama koje je izvodio.

Timberlejk se i kao dete bavio muzikom, kasnije je postao član boj benda "N"Sync". Nakon te faze u životu počeo je solo muzičku karijeru.

On se 2012. godine oženio glumicom Džesikom Bil.Pre izlaska "The 20/20 Experience" on je objavio numere "Suit & Tie" i "Mirrors" koje su najavile povratnički album.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track