OČAJAN: Bred Pit zategao lice i ispeglao bore?!
Foto: Profimedia

Ovo mu baš nije trebalo

OČAJAN: Bred Pit zategao lice i ispeglao bore?!

Pop kultura -

Glumac nakon razlaza sa glumicom Anđelinom Džoli rešio da izgleda kao milion dolara

I holivudske zvezde muče ljubavne brige koje brinu obične smrtnike, pa ni Bred Pit (53) nije izuzetak.Nakon razvoda sa Anđelinom Džoli (41) on je navodno toliko očajan i u strahu da više nikad neće biti u vezi da je ovih dana otišao pod nož.

U jednoj privatnoj klinici ovaj glumac, koji važi za jednog od najlepših na svetu, ovih dana je ispeglao bore, stavio hijaluronske filere i podigao kapke kako bi izgledao mlađe i bolje, kažu njegovi prijatelji, koji su ga molili da prestane s operacijama jer mu one zaista nisu potrebne.

Oni su veoma zabrinuti za njega jer u poslednje vreme izuzetno teško podnosi i to što svoje šestoro dece može da viđa samo pod nadzorom socijalnih službi. Anđelini zamera što ga je, nakon što je podnela zahtev za razvod, svetu prikazala kao nasilnika i što mu je dozvolila da decu na Božić poseti na samo četiri sata.

- On ne može da dočeka da ih vidi i teško mu je jer zna da nakon tako kratkog vremena koje bude proveo s njima mora da ih ostavi - rekao je Bredov prijatelj. Da stvar bude gora, glumac je razočaran jer je njegov poslednji film „Tajna veza“ loše prošao u svetskim bioskopima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track