Ovako izgleda sestra Šeron Stoun: Da li ste iznenađeni? (FOTO)
Foto: Profimedia

Pogledajte

Ovako izgleda sestra Šeron Stoun: Da li ste iznenađeni? (FOTO)

Pop kultura -

Zvezda filma Niske strasti na jednom svečanom događaju u Nešvilu pojavila se u društvu svoje sestre, Keli Stoun

O vanvremenskoj lepoti Šeron Stoun pisalo se, a i dalje se piše. Fatalna plavuša odoleva godinama, a u svojoj 58. može da se pohvali sjajnom figurom, prepoznatljivim osmehom i dostojanstvenim stavom, piše Stil.Međutim, da li znate kako izgleda sestra slavne glumice? Samo jedan pogled na njih dovoljan je da prepoznate sličnost među dvema ženama.Naime, zvezda filma "Niske strasti" na jednom svečanom događaju u Nešvilu pojavila se u društvu svoje sestre, Keli Stoun.

U glamuroznim crnim toaletama, zagrljene i vidno ponosne jedna na drugu, sestre su sa osmehom na licu pozirale pred objektivima fotoaparata.

Okretali se za njom: Smela majica koju samo Šeron Stoun može tako da nosi! (FOTO) Bili su slavni i imali bolesne sklonosti: Spavanje sa bratanicom, skupljanje stidnih dlaka, orgije! U inat svima koji govore da se oblači kao baba: Seksi crvene štikle Kejt Midlton! (FOTO) Kejt Midlton se stidi svog muža: Vilijam ne može više ovako da izgleda! (FOTO) Fatalna žena zbog koje je kralj učinio nezamislivo: Skandal na britanskom dvoru! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track