Lista telefona koji poseduju aplikaciju Jelly Bean
Foto: REUTERS

Samsung

Lista telefona koji poseduju aplikaciju Jelly Bean

Tech -
Najpoznatiji Galaksi S3 nadogradnju s aplikacijom Jelly Bean dobio je 24 septembra tačno u ponoć i prvo je poslata korisnicima sa SIM Free verzijom softvera

SEUL- Južnokorejska kompanija Samsung objavila je zvaničnu listu njihovih telefona koji će dobiti Andorid apliakciju Jelly Bean.

Na listi najjačih modela Galaksi lajn koji će podržati ovu aplikaciju Jelly Bean stiže i na Music player iz Galaxy serije, kao i na gotovo sve tablete ovog proizvođača, pa i za neke niže tržišne segmente tj telefone koji pripadaju ovoj familiji.

Ostalo je međutim nejasno kada će i koji model telefona dobiti novu Android aplikaciju, a lista telefona koji bi trebali da dobiju aplikacuju nalaze se: Galaxy Tab 2.7.0, Galaxy Tab 2 10.1, Galaxy Note 10.1, Galaxy S II, Galaxy Note, Galaxy Tab 7.0 Plus, Galaxy S Advance, Galaxy S II LTE, Galaxy Music, Galaxy Chat, Galaxy Ace 2, Galaxy Beam, Galaxy Ace Plus, Galaxy Mini II i Galaxy S Duos.

Galaksi S3 nadogradnju s aplikacijom Jelly Bean dobio je 24 septembra tačno u ponoć i prvo je poslata korisnicima sa SIM Free verzijom softvera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track