Nazdravite pivom i postanite prijatelji na Fejsu!
Foto: Youtube.com

Odlična reklama

Nazdravite pivom i postanite prijatelji na Fejsu!

Tech -
Klasično nazdravljanje više nije u modi, sada je na redu digitalno, koje će osobu sa kojom nazdravljamo odmah učiniti prijateljem na Fejsbuku

"Buddy Cup", papirnu čašu sa integrisanim Fejsbuk čipom, osmislila je i napravila "Agencia Africa" zajedno sa Bolha kreativnim studiom, koji je dobio zadatak od brazilskog Badvajzera da napravi do sada "neviđenu kampanju zbližavanja prijatelja".

Posebna pivska čaša (verujemo da ćemo uskoro videti i kriglu), koja u sebi sadrži Fejsbuk čip, ima stalnu Vaj-Faj vezu sa internetom i najpopularnijom društvenom mrežom. Susretom dve čaše tj. nazdravljanjem dolazi do aktivacije čipova i dve osobe automatski postaju prijatelji.Skeniranjem QR koda ispod čaše dobijaju se informacije o piću, koje se prikazuju na Fejsbuk profilu, pa kada nazdravite osobi koja pije isto piće kao i vi led lampica zasvetli.Na taj način znate ko su vam "najbliži prijatelji" na žurci, a na Fejsbuku se prave grupe korisnika, koji piju ista pića i koji su potencijalni prijatelji u budućnosti.Sada možete da uživate u pivu, a da pritom ne morate da brinete o broju telefona - svakako ćete biti prijatelji na Fejsu.

http://www.youtube.com/watch?v=9FdnssHlcRk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track