POGLEDAJTE: Kako izgleda svet kroz Gugl naočare!
Foto: Rojters

Možete da snimate sve što vidite

POGLEDAJTE: Kako izgleda svet kroz Gugl naočare!

Tech -
Prema najnovijim informacijama Gugl naočare će u prodavnicama koštati samo 299 dolara. Kažemo "samo", jer je to pet puta manja cena od one koju je Gugl odredio na početku

Kada su Gugl naočare bile prvi put predstavljene javnosti oni koji su želeli da budu među prvima koji će imati ovaj gedžet, morali su da plate 1.500 dolara.

Koliko god da je ova spravica sjajna i inovativna mnogi su smatrali da je cena previsoka. Tako da su polagali nadu u to da će Gugl na kraju spustiti cenu kada naočare krenu u širu distribuciju.

I zaista to se i desilo. Prema najnovijim informacijama Gugl naočare će u prodavnicama koštati samo 299 dolara. Kažemo "samo", jer je to pet puta manja cena od one koju je Gugl odredio na početku. Do velikog obrta je došlo kada se shvatilo da najskuplji deo ovih naočara košta između 30 i 35 dolara.

Podsetimo, Gugl naočarima možete da fotografišete, snimate video i audio zapise i još mnogo toga. Ostaje nam samo da se strpimo i sačekamo da ovaj proizvod dođe i u Srbiju. I naravno da vidimo kolika će ovde biti cena.

http://www.youtube.com/watch?v=v1uyQZNg2vE
http://www.youtube.com/watch?v=4EvNxWhskf8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track