LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo koja 3 astro znaka su na KORAK OD RAZVODA, a njima će se promeniti život iz korena
Foto: Shutterstock

astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo koja 3 astro znaka su na KORAK OD RAZVODA, a njima će se promeniti život iz korena

Zanimljivosti -

Pogledajte šta vam donosi mesec decembar na polju ljubavi.

Ovan

Venera vam donosi velike probleme kada je u pitanju komunikacija sa partnerom, a za one Ovnove koji su slobodni, moguće je da će obnoviti zanimljive kontakte iz prošlosti. Najvažniji savet za Ovnove je da povedu računa o njihovoj potrebi da se ističu prvi plan.

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Bik

Situacija sa partnerom dobija jako dobar nastavak . Zauzeti Bikovi mogu računati na veoma dobre odnose sa partnerom i na jako dobre poslovne dogovore do kraja godine. Slobodni Bikovi mogu očekivati jako zanimljiv susret sa osobom u znaku Lava ili Ovna sredinom meseca.

horoskop, bik
foto: Profimedia

Blizanci

Kada su u pitanju emocije Mars u znaku Blizanaca stvara osećaj da pripadnici ovog znaka ne umeju da izađu na kraj sa osećajem ljubomore. Ovo se posebno odnosi na Blizance koji su u stabilnim vezama i ovo je veliki teret što se tiče njihovog odnosa. Savet je ne donositi nagle odluke.

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Rak

Kada su u pitanju Rakovi njihovo emotivno stanje je veoma nestabilno jer Venera pravi opoziciju na njihovo Sunce. Stabilni odnosi mogu biti na neki način " poljuljani " ali slobodni Rakovi mogu doživeti razočarenje do kraja meseca što se tiče emotivnih odnosa.

horoskop, rak
foto: Profimedia

Lav

Za sve Lavove ovo veoma napet period zato što je situacija sa partnerom je veoma kritična. Partnerski odnos je već neko vreme doveden u pitanju zbog nerazjašnjenih stvari iz prošlosti. Slobodni Lavovi su okupirani svojom poslovnom stranom i ne interesuje ih previše emotivna strana.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Devica

Venera pokreće veoma zanimljive planove za sve one Device koje imaju stabilnost u vezama. Moguće je zajedničko putovanje do kraja meseca. A za slobodne pripadnike ovog znaka do kraja meseca moguće je upoznavanje sa osobom u znaku Raka ili Škorpije.

horoskop, devica
foto: Profimedia

Vaga

Vaša emotivna situacija je veoma napeta jer partner oseća veliki pritisak sa vaše strane. Do kraja meseca budite spremni da iskažete svoje mišljenje i da ne trpite ničiji psihološki * teror *. Za sve Vage koje su solo varijanti stiže zanimljiv susret do kraja meseca.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Škorpija

Ljubavna situacija je veoma strastvena pod uticajem ove Venera donosi jako zrele odluke za sve one Škorpije koje su u braku ili u vezi. Što se tiče slobodnih osoba u ovom znaku, osobe iz prošlosti može postati veoma zanimljiva upravo zbog velikog razumevanja trenutne situacije.

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Ovaj znak je pod velikim pritiskom Marsa i kada je u pitanju ljubav svi Strelčevi imaju osećaj da su pomalo "pogubljeni". Najbolji savet bi bio da povedu računa o sebi i o svojim emocijama, da ne troše sebe uzaludno objašnjavajući svoje emocije.

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Jarac

Venera stvara osećaj da ste * svoj na svome * i daje vam jako lepe prilike da uspete u ljubavi. Za one koji imaju stabilnost u ljubavi ovo ide van period da se posvete malo više poslu i poslovnim aspektima uz veliku podršku partnera. A oni koji su slobodni posle 15. decembra imaće jako zanimljiv poziv od osobe u znaku Ribe.

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Vodolija

Ovaj znak je pod opterećenjem zbog velikih očekivanja od strane partnera. Najvažnije da se opuste i da se prepuste svemu onome što se dešava jer to je jedini način da mogu opstati u normali. Zauzete osobe u ovom znaku moraju povesti računa o avanturi koja im se smeši.

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Ribe

Venera stvara velike sukobe na relaciji sa partnerom. Najbolje bi bilo da ove osobe čuvaju sebe i svoj integritet i da ne dozvoljavaju da drugi komanduju sa njihovim životom. Do kraja meseca veoma inspirativan susret za sve one Ribe koje su u slobodnoj varijanti.

horoskop, ribe
foto: Profimedia

(Kurir.rs/Najžena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track