Najnovije vesti

DOŠAO KAO BESKUĆNIK, A OTIŠAO KAO MANEKEN SA MODNE PISTE: Transformacija ga pretvorila u OPASNOG FRAJERA za kojim su žene poludele
Foto: Printscreen/Instagram

vau!

DOŠAO KAO BESKUĆNIK, A OTIŠAO KAO MANEKEN SA MODNE PISTE: Transformacija ga pretvorila u OPASNOG FRAJERA za kojim su žene poludele

Zanimljivosti -

Jedan emotivan video koji je privukao pažnju korisnika na društvenim mrežama prikazuje beskućnika u Sjedinjenim Američkim Državama koji je doživeo impresivnu transformaciju nakon što je dobio besplatne usluge friziranja na otvorenom.

Naime, priča je postala viralna nakon inicijative berbera iz salona "California Born" (@themensgroomer) koji su dobili ideju da svim beskućnicima koji tog dana dođu u njihov salon na otvoreno pruže besplatne usluge brijanja i šišanja.

Smatraju da ovim čine dobrobit onima koji žele da počnu svoj život ispočetka, a među njima se našao i Majkl koji je na kraju friziranja toliko ispao lep da izgleda kao supermodel.

Viralni video su postavili na njihovoj Instagram stranici, a nije dugo prošlo od kada su počeli da se pojavljuju komentari u kojima svi hvale Majklov izgled jer je prethodno izgledao zapušteno.

Lep čovek, a ima problem sa zavisnošću od droge!

Međutim, priča o ovom čoveku dobija potpuno novi preokret jer se kasnije ispostavilo da je reč o osobi koja ima problem sa zavisnošću od droge, a to je izazvalo i neke malo drugačije komentare, te su mišljenja na kraju bila podeljena.

Međutim, povrh svih različitih stavova, impresivna transformacija izazvala je osećaj solidarnosti na internetu.

Brojni korisnici izrazili su interes da podrže društvene aktivnosti "California Born-a" i ponudili pomoć osobama u stanju ranjivosti.

Ovaj čin dobrote ističe se usred teške stvarnosti. Prema podacima američkog Ministarstva stanovanja i urbanog razvoja do decembra 2022. godine, zemlja se suočava s izazovom smeštaja oko 582.000 beskućnika. Ova brojka ne uključuje one koji se privremeno smeštaju kod prijatelja ili rodbine zbog nedostatka sopstvenog stambenog prostora.

Neki su u komentarima i pitali šta se kasnije sa njim desilo, ali na žalost, stigao je odgovor od ekipe sa stranice koja tvrdi da ga više posle toga nije videla.

- Nadam se da će pronaći svoj put... koliko je lep čovek, sigurna sam da bi mogao da bude vrlo popularan ako bi to želeo - komentarisala je jedna korisnica.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track