MESEC DANA NIJE OBAVILA VELIKU NUŽDU! Od lekara do lekara nije saznala šta nije u redu sa njom: Kao da sam u 8. mesecu trudnoće!
Foto: Printscreen/TikTok

ne zna šta joj se dešava

MESEC DANA NIJE OBAVILA VELIKU NUŽDU! Od lekara do lekara nije saznala šta nije u redu sa njom: Kao da sam u 8. mesecu trudnoće!

Život -

U februaru 2022. Šerin Dočerti (39) je doživela toliki problem sa crevima da nije vršila nuždu čitavih mesec dana, o čemu je javno progovorila na svojim društvenim mrežama.

Sa 222.000 svojih pratilaca na Tik Tok-u, podelila je priče o problemima sa kojima se suočila, od veoma natečenog stomaka do raspada stoma torbe koju nosi nakon operacije creva, prenosi Njujork post. Dobila je mnogo pohvala od korisnika Tik Tok-a za svoje brutalno iskrene video zapise o njenoj borbi sa problemima sa crevima i posetama lekarima i bolnicama, a da nije dobila prave odgovore.

@cherineandcathydoll

Im so done with being like this ??

♬ original sound - Cherine

Naime, mlada Škotlanđanka postala je popularna nakon što je 11. jula objavila objavu u kojoj je napisala da joj je 34. dan bez stolice. Pokazala je svoj ispupčeni stomak, komentarišući da izgleda kao da je u 8. mesecu trudnoće. Taj video ima preko milion pregleda.

Šerin Dočerti koristi pomenutu platformu da redovno objavljuje informacije o svojim borbama sa misterioznom bolesti. Mesecima je ostala u bolnici, gde je svake četiri nedelje dobijala lekove za ublažavanje pražnjenja creva, sve do 15. jula, kada je operisana i počela da nosi stomu. Torbica sakuplja otpad iz tela kroz otvor koji se formira između debelog creva i trbušnog zida.

Dan nakon operacije konačno je mogla da obavi nuždu, iako je, kako kaže, do tada trpela najgore bolove.

U kasnijim videima, Dočerti je rekla da je sve više zabrinuta za svoje zdravlje jer je imala problema sa disanjem i hroničnu bolest bubrega stadijuma 3 i astmu. Bila je zabrinuta da bi astma mogla da joj se pogorša. Ona je u izjavi za Insajder rekla da su lekari želeli da joj urade operaciju uklanjanja dela debelog creva i povezivanja ostataka digestivnog sistema. Međutim, to je navodno izuzetno teška operacija koja traje 12 sati, a lista čekanja je veoma duga, pa su od nje za sada odustali.

@cherineandcathydoll

I genuinely wouldnt have got through all of this without all the support from you guys!!! I will continue documenting this journey and raising awareness ????

♬ original sound - Cherine

Nažalost, operacija kroz koju je prošla nije bila bez komplikacija, a ona je na svom TikToku podelila neke od najgorih priča, uključujući i kada joj je procurila torba za kolostomu.

Nažalost, ona još uvek ne zna razloge svojih problema sa crevima. Nada se da su njene objave pomogle drugima koji imaju slične probleme i kaže da su joj komentari pratilaca pomogli da održi raspoloženje, a mnogi su joj dali korisne savete.

- Ima dosta TikTokera koji dobijaju negativne reakcije, međutim ja nisam među njima. Mnogi ljudi me taguju u objavama, posebno oni koji su sami odlučili da pričaju o svojim problemima sa stolicom i stomnom kesom i zahvalni su što ih je podstakla na razgovor, jer se posle toga osećaju dobro.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:07

Ana Korać pokazala trudnički stomak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track