Prešao je 12.000 kilometara kako bi je upoznao, ali se sve pretvorilo u tragediju
Foto: Profimedia

Sudbina

Prešao je 12.000 kilometara kako bi je upoznao, ali se sve pretvorilo u tragediju

Žena -
Džejms je veoma želeo da upozna lepu Šajen pa je odlučio da ode na daleki put

Džejmes Nikols iz Engleske se zaputio u 12.000 kilometara daleku Južnu Afriku kako bi upoznao 21-godišnju Šajen Halovej koji je upoznao onlajn.

Umesto lepog upoznavanja i moguće ljubavi sve se pretvorilo u tragediju. Džejms je veoma želeo da upozna lepu Šajen pa je odlučio da ode na daleki put.

Trebalo je ovo da bude jedna velika ljubav, ali sve je završilo tragično. Kad je Džejms stigao par je otišao u poznato turističko mesto "Northcliff Hill".

Šetali su tamo, a zatim su stali na jednoj steni kako bi napravili selfi uz predivan zalazak sunca. U tom kobnom trenutku dok su se nameštali odlomio se komad stene i devojka je pala u 15 metara dug ponor. Na dnu litice htina pomoć pronašla je njeno telo, ali nije joj bilo pomoći, na mestu je preminula.

Svedoci su videli da je devojka jednostavno nestala dok je mladić nameštao kameru za slikanje. No, u svoj toj tuzi Džejms doživi još jedan šok.

Devojka mu je poslala poruku pre nego je došao kako je u gradskom botaničkom vrtu ostavila kamen i kako će ga zajedno pokupiti. Džejms je otišao po njega, ali su mu ga ukrali iz automobila.

Kako kamen ima veliku sentimentalnu vrednost Džejms nudi novčanu nagradu onome ko mu ga vrati.

Foto profimedia
Foto profimedia

(Cafe.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track