4 UPOZORAVAJUĆA SIGNALA: Pouzdani znaci da te izabranik tvog srca zapravo NE ŽELI!
Foto: Profimedia

Razmisli dobro

4 UPOZORAVAJUĆA SIGNALA: Pouzdani znaci da te izabranik tvog srca zapravo NE ŽELI!

Žena -

Proveri da li se tvoj muškarac ponaša onako kako bi trebalo da se ponaša neko sa kim planiraš da provedeš život ili je u međuvremenu izgubio zanimanje za tebe i ponaša se u najmanju ruku nekorektno.

Više nije pouzdan - svi ponekad pravimo greške i izmišljamo razne izgovore da se ne vidimo s nekim iako kod kuće gledamo omiljeni film sa činijom kokica u krilu. Međutim, ako se neprekidno događa da tvoj partner kasni i ne ponaša se više prema tebi kao prema princezi, onda možda nije vredan da bude u tvom društvu.

Nije te predstavio svojim prijateljima - ne moraš odmah da budeš prihvaćena u njegovom društvu. Neki ljudi su jednostavno zatvoreniji i teško se otvaraju. Međutim, ako je prošlo nekoliko meseci da nisi upoznala ni jednog njegovog prijatelja, onda se tu nešto događa. Šta on to krije u vezi sa svojim prijateljima? Daj mu vremena, ali ako te zaista ne pušta unutar kruga svojih najbližih prijatelja, onda on možda i nije osoba za duge staze.

Uvek ti moraš da ga zoveš ili da mu šalješ poruke - naravno da su muški ponekad sporiji kad je komunikacija u pitanju, ali ako si ti jedina koja ulaže trud da veza opstane to neće moći dugo funkcionisati. Ne želiš nametljivog muškaraca ili nekoga ko je zavistan od tebe, ali ti sigurno ne možeš da budeš jedina osoba koja želi da budeš u kontaktu. Za vezu je potrebno dvoje. Ljubavna veza je kao dvosmerna ulica, kojoj je uvek potrebna ravnoteža da bi preživela.

Nije se otvorio nimalo - provodite već neko vreme zajedno, a zapravo vrlo malo znaš o njemu i njegovom privatnom životu. Potrudi se da dopreš do svog partnera. Ako to nije moguće, možda on ne želi da upoznaš drugu stranu njegovog života.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

(ZdravaKrava)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track