TAKO ODBIJAJU MUŠKARCE: Evo koje odvratne stvari žene rade kad se previše opuste u vezi!
Foto: Profimedia

FUJ!

TAKO ODBIJAJU MUŠKARCE: Evo koje odvratne stvari žene rade kad se previše opuste u vezi!

Žena -

Mnogo ljudi koji su u braku ili dugoj vezi reći će da nikad ne bi menjali udobnost i poverenje za uzbuđenje i nepredvidivost nove romantike. Ali, i sa "udobnošću" se može preterati.

Ovo su stvari koje odbijaju većinu muškaraca, a žene ih rade vrlo često:

Preterivanje s pidžamom

Nošenje pidžame je divna stvar, ali neke žene ipak preteruju s tim. Nije problem u samoj pidžami - problem je u činjenici da je pidžama često samo prvi korak u smeru potpunog opuštanja… I zapuštanja.

Minimalna depilacija

Svaka se žena tokom veze opusti i prestane da paniči kad je u pitanju depilacija, a većini normalnih muškaraca to uopšte ne smeta. Problem nastaje kad žena izostanak depilacije dovede na nivo koji je sličan muškarcu - a događa se jako često.

Poruke koje nisu nimalo romantične

Počeci su uvek isti kad je u pitaju pokazivanje ljubavi - puno poljubaca, puno zagrljaja i puno slatkih, romantičnih poruka tokom dana. Muškarci koji se opuste poruke počnu slati ređe, a žene većinom da bi ih podsetile na nešto što treba da obave.

Generalno zapuštanje

Muškarcima su žene najlepše bez šminke, ali ovo nema veze sa šminkanjem. Žene često u vezi znaju toliko da se opuste da postanu neprepoznatljive u odnosu na ženu u koju se frajer zaljubio.

foto: Profimedia

Kurir.rs/novi.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track