LETO I DALJE TRAJE: Gde možete provesti odmor u poznom avgustu i tokom septembra?
Foto: Promo

LETO I DALJE TRAJE: Gde možete provesti odmor u poznom avgustu i tokom septembra?

Žena -

Na svojoj, peščanoj plaži, na kojoj se vijori plava zastavica, nalazi se fantastičan Delphin Imperial Resort Hotel 5* . Samo desetak kilometara od centra i aerodroma u Antaliji smešten je jedan od hotela iz čuvenog lanca, nadaleko poznatog po bogatim sadržajima.

foto: Promo

Počevši od spoljašnjeg izgleda ovog velikog hotela (preko 600 soba), preko unutrašnjeg dizajna svih prostorija namenjenih gostima, uključujući svakako i same sobe, čitav resort odiše luksuzom i obećava profesionalnu i više nego dobru uslugu. Posebno poznat je Spa centar ovog hotela, pa ukoliko vaš izbor padne na njega, nikako nemojte propustiti da osetite čari i ove hotelske pogodnosti. Delphin Imperial Resort Hotel 5* nudi Ultra All Inclusive uslugu. Osim glavnog restorana, na raspolaganju je čak osam a la carte restorana, i to: po jedan restoran italijanske kuhinje, istočnjačke, nacionalne-turske, meksičke i grčke, ali i još dva restorana – jedan za ljubitelje mesa i vina, a drugi za one koji vole ribu i morske plodove.

foto: Promo

Hotelska plaža se ubraja u najlepše plaže Antalije. Oprema za kupanje i sunčanje (ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri) je naravno besplatna za goste hotela. Ipak, sto ljudi, sto ćudi, pa vam možda od plaže bude draži neki od brojnih bazena – otvoreni, zatvoreni, relax, sa toboganima... Važno je, zapravo, da za svakog ima ponešto, pa će se tako najmlađi pronaći u sjajnoj animaciji na dečijem bazenu, dok će njihovi roditelji ili bake i deke pronaći malo relaksacije u tom čuvenom Spa centru.

foto: Promo

Na obali Antalijske rivijere ima još delfina. Iz poznatog lanca, u samoj Antaliji tu su još i Delphin Palace Resort Hotel 5* , zatim Delphin Diva 5* i još Delphin Be Grand Resort 5* . Nešto dalje, u veseloj i živopisnoj Alanji ima ih još: u zelenilu ušuškan Delphin Botanik Platinum 5* , njemu sličan Delphin Botanik Resort Hotel 5* i na kraju, ali ništa manje važan i dobar, Delphin Deluxe Resort Hotel 5*.

foto: Promo

Svi navedeni hoteli se nalaze u ponudi turističke agencije 1 A Travel , iz koje nas takođe, sa zadovoljstvom obaveštavaju o sjajnoj „last minute“ ponudi za Kipar i Maltu , dva predivna, mediteranska ostrva okupana suncem, kulturom i istorijom. Polasci na obe destinacije su već krajem tekućeg meseca, po izuzetnim cenama, pa vaše proleće ove godine, može biti vaše leto, ukoliko su vam dosadile visoke letnje temperature i gužve.

(Promo tekst - Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track