OPREZ!!! Prašina opasna po ZDRAVLJE i to naročito VAŠE DECE!
Foto: Promo

OPREZ!!! Prašina opasna po ZDRAVLJE i to naročito VAŠE DECE!

Žena -

60% prašine u domu je ona koju smo doneli na obući ili koju su ljubimci uneli na svojim šapama

40% prašine su čestice naše sopstvene kože, dlake ljubimaca, nusprodukti insekata, tkanine s tepiha

1g prašine može sadržati i do 500 grinja čiji izmet je glavni uzrok alergijama na prašinu

Istraživanje sprovedeno na harvardskom univerzitetu je pokazalo da sitne čestice prašine, ne veće od 2,5 mikrona, mogu da uđu u čovekov krvotok i da

foto: Promo

Ona prašina koju pak vidimo, krupnije čestice, može izazvati jake

foto: Promo

Ko je najrizičnija grupa? Mala deca koja istraživajući svet oko sebe sve što im padne pod ruku stavljaju usta.

Imate li ideju kako da najefikasnije uklonite prašinu sa poda (jer tu je uglavnom ima najviše), a da pritom ne izgubite sve vreme ovoga sveta i da spasite sebe i svoje najmilije mogućih zdravstvenih tegoba? Tajna leži u specijalnom ultrapraktičnom HEALTHY SPRAY MOP-u koji...

...ima perivu krpu od mikrfibera koja detaljno kupi sa poda sve nečistoće i koja može da se pere ne samo ručno, već i u mašini, a vrlo brzo se i suši! Ako se uzme u obzir da je krpa koja samo sakuplja bakterije i koju nije moguće detaljno oprati oko 250 din, a HEALTHY SPRAY MOP koji možete da koristite godinama i godinama 1.690 din (OVDE i pozivom na 011/6 888 999) shvatićete da je i u tom smislu bolji!

foto: Promo
foto: Promo

Ono što je njegova najveća prednost jeste rezervoar u koji se sipa voda ili tečnost za brisanje, a voda se izbacuje putem prskalice koja se aktivira pritiskom ručke na vrhu mopa. To osigurava da vam pod neće ostati vlažan više nego što je poželjno, već ćete kroz prskalicu izbaciti taman onoliko vode koliko je neophodno da bi se pod očistio. Na taj način ćete i sačuvati drvene podove.

Za koje podne površine je namenjen? Za pločice, parket, laminat. Kada je odložen, zauzima minimalno mesta u kuhinji/kupatilu, a nakon čišćenja njime možete biti sigurni da je sve zaista besprekorno čisto i da su vaša deca po tom pitanju bezbedna.

Po ceni od 1.690 din se danas može kupiti OVDE ili pozivom na broj ispod – POŽURITE!

foto: Promo
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track