Najnovije vesti

POSLE NEKOLIKO GODINA BRAKA, SAZNALA SAM DA ME PREVARIO: Ljubavnica mu je rodila DETE, a ja ne mogu da prestanem da mu se SVETIM!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

POSLE NEKOLIKO GODINA BRAKA, SAZNALA SAM DA ME PREVARIO: Ljubavnica mu je rodila DETE, a ja ne mogu da prestanem da mu se SVETIM!

Žena

Jedna žena doživela je najgoru moguću stvar koja se može dogoditi u braku. naime, muž je prevario, a njegova ljubavnica ostala je trudna.

- Moj suprug je dobio dete sa svojom ljubavnicom i ja sada imam afere samo kako bih mu vratila. Znam da dve greške ne čine dobru stvar, ali to me čini srećnijom – kazala je ova žena koja se Deidre obratila zbog svog problema.

Ona ima 35 godina, a njen suprug je tri godine stariji. On iz prvog braka ima dvoje dece, a oni dolaze svaki vikend. Rekao joj je da ne želi više dece i ona je to prihvatila.

- Mislila sam da smo zajedno srećni sve dok pre tri godine nisam postala sumnjičava jer je uvek govorio o ženi s posla. Počeo je da se previše brine oko svog izgleda i često je radio do kasno. Pitala sam ga šta se događa, ali je rekao da sam paranoična - kazala je

Sumnja nije prolazila pa je odlučila da pregleda njegov telefon.

- Pozvao ju je u izlazak i pitao kada će se ponovo videti i mati seks. Bila sam užasnuta i nisam mogla da verujem da se to zapravo događa iza mojih leđa. Tugovala sam nedeljama, a na kraju sam se suočila s njim – opisala je. On je pokušao da se odbrani, ali je uskoro saznala da je njihova afera trajala dve godine i da zajedno imaju dete. Još uvek su zajedno. 

Deidre joj je odmah odgovorila.

- Osveta će možda za sada zvučati dobro, ali sve što stvarno radite jeste da gurate važna pitanja pod tepih. Vaš brak će dugoročno biti srećan samo ako se oboje obavežete na vernost - objasnila je.

foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...