DLAKE VAŠEG LJUBIMCA: Saznajte kako najjednostavnije da se izborite sa linjanjem pasa i mačaka!
Foto: Promo

DLAKE VAŠEG LJUBIMCA: Saznajte kako najjednostavnije da se izborite sa linjanjem pasa i mačaka!

Žena -

U ovom periodu ljubimci se linjaju više nego što je to uobičajeno. I psi, a i mace. Iako neizmerno volite svog ljubimca, ipak ne možete da podnesete to što je po kući stalno prepuno dlaka: na nameštaju, tepihu, na vašoj odeći. Obične četke ih najčešće iritiraju i odbijaju da se češljaju njima, pa samim tim ne uspevate da suvišnu dlaku skinete sa njih pre nego što se razleti svuda po kući. Znate li šta vam može pomoći? Pročitajte OVDE!

Ova neverovatna stvarčica postala je hit među vlasnicima pasa, mačaka, pa čak i zečeva i konja – TRUE TOUCH RUKAVICA! Kako rukavicom možete uopšte da ih češljate? Zato što to nije obična rukavica, već po sebi ima silikonske iglice koje istovremeno nežno češljaju vašeg ljubimca, a s druge strane sve ostaje između njih, ne leti po prostoriji. Sakupljene dlake se, potom, sa tih iglica skidaju, verovali ili ne, u samo jednom komadu, pa nema širenja istih svuda oko vas.

I psi i mačke će se radije češljati ovom rukavicom, nego bilo kojom drugom četkom. A vama će biti neuporedivo lakše da ih sredite. Ona je prijatna, ne čupa im dlaku i plus ih nežno masira. To im poboljšava cirkulaciju pa je dlaka lepša i sjajnija.

*** Pitate se gde može da se nabavi ova superfantastična rukavica? OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od samo 690 rsd. ***

foto: Promo

Znate li šta još možete raditi ovom rukavicom? Njom možete ne samo očešljati ljubimca i skinuti sa njega suvišnu dlaku, već istu možete pokupiti i sa kreveta, garniture, fotelje, pa čak i sa tepiha.

Lako se pere i odgovara svim rasama pasa i mačaka.

***Poručite je odmah OVDE po SUPER ceni od 690 rsd ili pozivom na 011/6 888 999.***

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track