Najnovije vesti

NE OKREĆITE LEĐA PARTNERU: Postoji prirodno rešenje koje pomaže kod impotencije i koje će poboljšati vašu vezu!
Foto: Profimedia

NE OKREĆITE LEĐA PARTNERU: Postoji prirodno rešenje koje pomaže kod impotencije i koje će poboljšati vašu vezu!

Žena

Problem sa impotencijom se javlja iz više razloga: zbog svakodnevnog stresa, poslovnih obaveza, finansijske krize, nedostatka vremena za sebe ili nezadovoljstva, godina… Koji god da je uzrok, veoma je bitna i podrška partnera sa kojim možete zajedno i bez ustručavanja da rešavate postojeći problem. Intimni odnosi treba da začine vaš ljubavni život, a ne da dodatno stvaraju stres. Iako ste uvek mislili da Vama ne može to da se desi, sve više njih se nađe baš u ovoj situaciji. Ne pribegavajte neproverenim i skupim sredstvima, već se okrenite prirodnim preparatima.

Epimedium Macun, med koji deluje kao afrodizijak, pomaže kod impotencije, otklanja erektilnu disfunkciju i produžava trajanje seksualnog odnosa. Jača libido i omogućava vrhunsko seksualno uživanje na više sati! Med mogu konzumirati i žene, jer prirodni sastojci ovog preparata smanjuju suvoću vagine i omogućavaju veće seksualno zadovoljstvo sa partnerom.

Sastav meda čine biljke koje se više stotina godina koriste kao najmoćniji afrodizijak: cvetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, ekstrakt biljke epimedium, mahuna rogača u prahu, ovas u prahu, koren đumbira u prahu, Rizom Galange u prahu, cimet u prahu, koren Make u prahu, koren američkog Žen-Šena, list koprive, koren sibirskog Žen-Šena u prahu, suvi ekstrakt lista Ginka, suvi ekstrakt korena azijskog Žen-Šena, seme bundeve u prahu, seme Kole u prahu i matični mleč.

NE sadrži NIKAKVE hemijske supstance!

Hangar
foto: Promo
Hangar
foto: Promo

Konzumira se tako što jednu kafenu kašičicu (ili jednu kesicu, unapred doziranu) uzmete oko 30 minuta pre odnosa. Kao što vidite, nema potrebe za terapijama, ispijanjem lekova koji oštećuju želudac, niti strepnje da ćete imati neke posledice zbog konzumacije preparata. U jednostavnosti se kriju najbolja rešenja!

Uverite se i sami i naručite željeno pakovanje klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Najmanje pakovanje ima 43 grama, a možete izabrati da li želite med da dobijete u teglici ili već doziranim kesicama, po ceni od samo 1.250 rsd.

Klikom OVDE pogledajte sva dostupna pakovanja i izaberite ono koje vam najviše odgovara.

* Dostava je besplatna za iznose preko 4.000 rsd.

** Epimedium Macun poseduje dozvole i sertifikate od strane Farmaceutskog fakulteta, kao i Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja