Najnovije vesti

OSTVARIO SAM S*KS FANTAZIJU: Spavao sam sa šeficom, bila je udata i starija od MENE, a završilo se ovako (ANKETA)
Foto: Profimedia

muška ispovest

OSTVARIO SAM S*KS FANTAZIJU: Spavao sam sa šeficom, bila je udata i starija od MENE, a završilo se ovako (ANKETA)

Žena

Jedan muškarac iz SAD opisao je svoje ljubavno iskustvo sa šeficom na poslu koja ga je jako privlačila.

Nije mu smetalo što je udata i starija od njega. U početku su ljubav vodili gde god su stigli, ali kasnije su počeli sve više da se svađaju. Na kraju je veza pukla.

par, crveni ruž, crveni karmin, zavodnica, veza
foto: Profimedia

Ostvarila mi se je najveća seksualna fantazija, bio je to seks sa mojom šeficom. Bila je starija od mene, jako zgodna i prilično zaljubljena u mene.

U prvih nekoliko nedelja nakon što sam došao u Čikago, imao sam predosećaj da će se to dogoditi, da ću spavati s njom.

Mesto na kome sam radio bilo je puno sumornih ljudi srednjih godina, večno zabrinutih zbog kredita, dece, propalih brakova i misterioznih bolova. Mnogi od njih imali su afere na poslu kako bi stvorili privid da su ipak živi.

Pre dolaska u Čikago radio sam u redakciji u Njujorku kao novinar. Bilo je sjajno, ekipa je bila mlada i stalno smo se šalili.

Moja šefica u Čikagu je, takođe bila u lošem braku, a više od decenije je bila na visokoj poziciji na poslu.

Uvek kada bih je video, uzbudio sam se. Nosila je uske, kratke suknje i štikle koje su odzvanjale kada je prolazila hodnikom. Bila je vrlo mršava, a ponekad je nosila i odela, i to mi je bilo uzbudljivo. Bila je vrlo obrazovana i pametna. Imala je plavu kosu i svaki put kada sam je ugledao, kao da me zrak sunca obasjao.

Imala je 40 godina, a ja 32.

laptop, momak, dečko, kafa
foto: Promo

Znali smo zaključati vrata njene kancelarije i prepustiti se strastima. Većinu radnih dana bi završavali tako što bi otišli do nje, u malu iznajmljenu garsonijeru blizu posla.

Sećam se trenutka kada smo izjavili ljubav jedno drugome. Bilo je to u njenom krevetu, nakon jedne zabave. Tada smo bili u vezi tri nedelje. Sećam se da joj je muž poslao poruku i pitao je gde je. Otišla je kući.

Moram priznati, iako smo u tom trenutku mislili ozbiljno kada smo rekli jedno drugome da se volimo, čini mi se da smo to uradili kako bi opravdali to što radimo.

Ona je u braku bila godinama i imali su veliku, skupu kuću u elitnom delu grada. Kada im se brak počeo raspadati, prodali su kuću. On je otišao da radi u drugi grad, ona se preselila u stan, a on je posećivao dva puta mesečno.

Moja najveća greška je ta što sam joj rekao da je volim, a onda sam pokušavao da sakrijem vezu sa njom. Želeo sam je dovoljno da završim u krevetu sa njom, ali premalo da celom svetu kažem da je moja.

žena, sanja, prevara, spava
foto: Shutterstock

Verovao sam da ću dobiti otkaz sazna li se da spavam sa šeficom. Bio sam prenisko na toj korporacijskoj lestvici da bi mi to bilo oprošteno kao što bi bilo njoj.

Nisam želeo bliskost na poslu i insistirao sam da odlazimo u druge delove grada u kojima je manja šansa da nas neko vidi. Nisam ništa spominjao niti prijateljima ni rodbini, nisam želeo da o meni misle kao o nekom nesposobnom ko ima posao samo zbog seksa sa šeficom.

Raskinuli smo prvi put tokom poslovne večere u restoranu. Bilo je puno kolega s posla. Ustao sam i hteo sam da odem, a ona mi je rekla da ostanem, najpre tiho pa glasno. Potom je izašla za mnom i vikala ponavljajući kako nikada neće biti dovoljno dobra za mene. Zamerala mi je što krem našu vezu. Svi su nas gledali. Čudno je to - da nešto tako skriveno se završi na tako javan način.

Nakon toga smo se mirili i svađali. Ona je dobila premeštaj, ja sam ostao. Dolazio nsam joj u posetu, ali to je sada bila jedna od onih veza koje su čas bile, čas nisu. Daljina je činila da izgleda kao da imamo nešto stvarno Poslednji put kada smo raskinuli bilo je to u mom stanu u Njujorku godinama kasnije. Tada je bilo zauvek. Rekla mi je da joj nedostaju ta dobra vremena iz kancelarije, a ja sam se složio i pomislio kako je sve to čudno...

(Kurir.rs/A.M./The Cut)

Bonus video:

ISTORIJSKI MOMENAT NA NASTUPU JK! SVE JE PRVA RADILA: Evo šta je DIVI učinila devojka iz publike, a koleginica je ISKOPIRALA!
00:15

ISTORIJSKI MOMENAT NA NASTUPU JK! SVE JE PRVA RADILA: Evo šta je DIVI učinila devojka iz publike, a koleginica je ISKOPIRALA!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja