KOZMETIČARKA OTKRILA NAJČEŠĆE GREŠKE KOJE SVI PRAVIMO U BRIJANJU INTIMNE ZONE: Evo zbog ČEGA osećate svrab i peckanje! (VIDEO)
Foto: Profimedia

SVE RADITE POGREŠNO

KOZMETIČARKA OTKRILA NAJČEŠĆE GREŠKE KOJE SVI PRAVIMO U BRIJANJU INTIMNE ZONE: Evo zbog ČEGA osećate svrab i peckanje! (VIDEO)

Žena -

Kozmetičarka otkrila greške u brijanju intimne zone, zbog kojih se javljaju svrab i peckanje kože.

Video koji je na TikToku objavila jedna kozmetičarka postao je viralan sa 4,5 miliona pregleda, a ona je u njemu otkrila koje greške većina pravi u brijanju intimne zone, prenosi Mondo.

Pomislili biste da nema šanse da grešite u nečemu što radite već godinama, ali ovo će vas razuveriti. Ukoliko na koži "tamo dole" često posle brijanja imate sitne bubuljice, osećate svrab i peckanje, sve su šanse da pravite ove greške.

brijanje
foto: Printskrin /Tiktok

Video je nastao za potrebe jednog brenda koji proizvodi brijače, a u njemu se navodi da je česta greška koju svi prave to što koriste brijač sa više sečiva, te da se zbog toga javlja svrab.

brijanje
foto: Printskrin /Tiktok

Takođe, pogrešno je brijati dlačice u smeru suprotnom od rasta dlake, već brijačem treba ići niz dlaku.

Da biste izbegli svrab i peckanje nakon brijanja intimne zone, savet stručnjaka je da koristite brijač sa jednim sečivom i da se brijete u smeru rasta dlake.

- Prvo se brijte na dole, zatim stranom, vodoravno, pa onda odozdo na gore - objasnila je kozmetičarka u klipu.

Ipak, mnogi su u komentarima istakli da "rezultati" neće biti tako glatki ukoliko se brijačem prelazi niz dlaku, a neki su tvrdili i da je depilacija bolja opcija od brijanja.

Kurir.rs / Mondo.rs

Bonus video:

00:31

ŠOK SNIMAK SRPSKOG TURISTE IZ EGIPTA: Na ovoj plaži je ajkula rastrgla ženu, a evo šta i pored zabrane rade kupači!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track