U HLADOVINI BEZBROJ PRELEPIH PALMI: Na plaži koja važi za jednu od najlepših, u senci mnoštva palmi razigranih na vetru
Foto: Promo

U HLADOVINI BEZBROJ PRELEPIH PALMI: Na plaži koja važi za jednu od najlepših, u senci mnoštva palmi razigranih na vetru

Žena -

Danas ćemo vam predstaviti jedan od najtraženijih hotela u Hurgadi, iz bogate ponude agencije „1 A Travel“. U centru nove šetačke zone Memša, nalazi se Continental Hurghada 5* . Izlazi na najlepšu plažu u gradu, na kojoj ćete uživati u prošaranoj hladovini, pod visokim, raskošnim palmama i suncobranima od trske. Kako prilazite moru, postaće vam jasne sve očaravajuće priče koje ste slušali o Crvenom moru, u pamćenje će vam se urezati tirkizni odsjaj vode, dok vam koža upija toplo milovanje sunca. Već na ulazu u hotel, u prijatnoj atmosferi lobija, uverićete se da je sve podređeno udobnosti i uživanju. Ležerni i nenametljivi luksuz, mir i tišina, sve što vam je potrebno ukoliko tragate za odmorom u pravom smislu, na kom ćete napuniti baterije za sve naredne izazove sa kojima se susrećete i na poslu i u privatnom životu.

1A Travel
foto: Promo

Hotel Continental Hurghada 5* je jedan od onih u kom je vrlo dobar odnos kvaliteta i cene, a u okviru all inclusive usluge, gosti imaju na raspolaganju brojne sadržaje, poput a la carte restorana, bazena i raznih animacija. Zaista, brojni su razlozi zbog kojih se gosti ovom hotelu rado vraćaju svake godine.

1A Travel
foto: Promo

Hotel ima 300m dugu peščanu plažu, lepo uređenu. Usluga je All Inclusive, a osim glavnog restorana, hotel ima i nekoliko a la carte restorana, koje gosti mogu besplatno posetiti jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju.

1A Travel
foto: Promo

Na raspolaganju gostima je i nekoliko barova, od kojih jedan samo za odrasle. Jedan veliki bazen, koji je podeljen u tri segmenta, sa jednim delom za najmlađe i samo jednim manjim toboganom – u toku zime greje se, ali samo u jednom od tri segmenta. Za one koji preferiraju dodatnu rekreaciju na odmoru, besplatno je korišćenje teretane. Tu su i razni tereni za više sportova, ukoliko gosti više vole ovakav tip fizičke aktivnosti.

1A Travel
foto: Promo

Zbog svega što smo vam već ispričali, verujemo da je hotel Continental Hurghada 5* pravi izbor za vaš odmor, ali ukoliko i dalje imate nekih nedoumica, u turističkoj agenciji 1 A Travel će vam pomoći da nađete onaj koji je baš po vašoj meri.

1A Travel
foto: Promo

Nemojte stati sa maštanjem i planiranjem kada izaberete takav hotel. Vaš hotel će vam svakako pružiti odmor koji priželjkujete preko cele godine i zabavu koja se ne zaboravlja tek tako, ali odvažite se da upoznate i drugačiji Egipat . Po dolasku na destinaciju, svakako ćete čuti za brojne mogućnosti za razonodu i avanturu, koje se otvaraju tokom vašeg boravka u Hurgadi. Snorkling i izlet na Rajsko ostrvo je nešto što oduzima dah, a poseta Kairu ili Luksoru je vredna svakog minuta vožnje, pa kad ste već u Egiptu, ne propustite da se upoznate i sa bogatom istorijom ove prelepe države.

1A Travel
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track